Απεβίωσε ο αυθεντικός τραγουδιστής των Slauter Xstroyes

Ο John Stewart συμμετείχε και στα δύο άλμπουμ του συγκροτήματος

02/07/2018 @ 13:45

Ο John Stewart, αυθεντικός τραγουδιστής των Slauter Xstroyes, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, νικημένος σύμφωνα με πληροφορίες από τον καρκίνο του πνεύμονος. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω αναρτήσεων των μελών του συγκροτήματος στις προσωπικές σελίδες τους στο Facebook.

O Stewart συμμετείχε στο θρυλικό για τα δεδομένα του underground ντεμπούτο "Winter Kill" του 1985, καθώς και στο άλμπουμ-συλλογή με ηχογραφήσεις από τη δεκαετία του '80 με τίτλο "Free Τhe Beast", που κυκλοφόρησε το 1998. Κατά τη δεκαετία του '90 σχημάτισε τους Energy Vampires, οι οποίοι αν και ανέπτυξαν δραστηριότητα δεν κυκλοφόρησαν κανονικά επίσημο στούντιο άλμπουμ.

Οι Slauter Xstroyes θεωρούνται από τις πρώτες μπάντες του US metal που πειραματίστηκαν με τον ήχο τους πριν την ανάπτυξη του progressive metal, με τα ακροβατικά φωνητικά του Stewart να είναι χαρακτηριστικά της ιδιαιτερότητας του ήχου τους.

Με τον Steven Reimer πίσω από το μικρόφωνο, εμφανίστηκαν το 2010 και το 2015 στο Up The Hammers Festival, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

  • SHARE
  • TWEET