Joey Belladonna: «Δεν είχα ακουστά τους Anthrax όταν πήγα στην audition»

Η μπάντα θυμάται την ένταξη του τραγουδιστή της στα πλαίσια των εορτασμών των 40 χρόνων της

13/05/2021 @ 13:08

Στα πλαίσια των εορτασμών των 40 χρόνων ιστορίας τους, οι Anthrax δημοσιοποιούν μια σειρά από videos όπου αναπολούν την ιστορία της μπάντας.

Οι δημοσιεύσεις αυτές, θα κορυφωθούν σε ένα επετειακό livestream στις 16 Ιουλίου για το οποίο περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να δημοσιοποιηθούν σύντομα.

Στο πιο πρόσφατο clip, τα μέλη της μπάντας θυμούνται την πρώτη audition του Joey Belladona για την θέση του τραγουδιστή στα τέλη του 1984.

Συγκεκριμένα, ο Belladona αφηγούμενος την πρώτη συνάντηση με το συγκρότημα, δήλωσε:

«Όχι, δεν είχα ιδέα, δεν ήξερα καν ποιούς επρόκειτο να επισκεφθώ. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το ύφος τους. Δεν τους είχα ακουστά. Απλώς πέταξα με ένα αεροπλάνο με έλικα».

Από τη μεριά του, ο Scott Ian ανέφερε πως η υπόλοιπη μπάντα είχε ξαφνιαστεί από το παρουσιαστικό του:

«Καθόμουν φορώντας ένα σκισμένο τζιν και ένα μπλουζάκι Agnostic Front και μπαίνει ένας τύπος που θα έμοιαζε λες και ήταν μέλος των Whitesnake. Και αυτός ο τύπος τα πάει εξαιρετικά. Οι υπόλοιποι κοιταζόμασταν με το στόμα ανοιχτό από τον ενθουσιασμό».

Ο Charlie Benante, με τη σειρά του, σχολίασε:

«Δεν ήμουν στη συνάντηση, αλλά τους ζήτησα να με βάλουν να τον ακούσω από το τηλέφωνο και τους έλεγα να τον δεχθούν και να υπογράψουν επί τόπου. Πρώτα είπε το "Medusa" και τα πήγε τέλεια. Όταν ο Joey μπήκε στην μπάντα όλα έμοιαζαν σωστά».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ.

Δείτε επίσης:

Anthrax: Ετοιμάζουν graphic novel για το "Among The Living"

  • SHARE
  • TWEET