Νέο project από τον Igor Cavalera

Στους Corroded Spiral συμμετέχει και ο Dwid Hellion των σπουδαίων Integrity

27/10/2021 @ 13:04

Ο συνιδρυτής και αρχικός drummer των Sepultura, Igor Cavalera ανακοίνωσε το επόμενο project του.

Πρόκειται για τους Corroded Spiral, οι οποίοι στις τάξεις τους περιλαμβάνουν επίσης τον παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής από τη Βενεζουέλα, Cardopusher, καθώς και τον frontman των σπουδαίων Integrity, Dwid Hellion.

Το ντεμπούτο EP των Corroded Spiral, θα ονομάζεται "Ancient Nocturnal Summoning" και θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου μέσω της Phantom Limb.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο δείγμα από το ιδιαίτερο σχήμα, για το κομμάτι "Forgotten Ether", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Οι Corroded Spiral θα κινούνται ηχητικά σε ένα συνδυασμό darkwave, black metal, industrial, EBM και hardcore, γεγονός που αντιπροσωπεύει την μουσική διαδρομή των τριών συμμετεχόντων.

Υπενθυμίζεται πως ο Igor αποχώρησε από τους Sepultura το 2006, συμμετέχοντας έκτοτε σε σχήματα όπως οι Petbrick, Soulwax, Mixhell, και φυσικά τους Cavalera Conspiracy, μαζί με τον αδερφό του Max.

Υπενθυμίζεται πως ο Max Cavalera κυκλοφόρησε φέτος το crossover/hardcore ομώνυμο ντεμπούτο των Go Ahead And Die, στο οποίο συμμετέχει ο γιός του και ανιψίος του Igor, Igor Jr., ενώ ο τελευταίος δίσκος των Integrity, το εξαιρετικό "Howling, For The Nightmare Shall Consume", κυκλοφόρησε το 2017.

Δείτε επίσης:

Max & Igor Cavalera, Blame Kandinsky @ Gagarin 205, 18/11/16

01. Ancient Nocturnal Summoning
02. Through The Eyes Of Madness
03. Resulting Fragments Splinter Existence
04. Forgotten Ether

  • SHARE
  • TWEET