O Graham Bonnet ισχυρίζεται πως ο Yngwie Malmsteen είχε επιχειρήσει να τον στραγγαλίσει

Το περιστατικό που οδήγησε στην αποχώρηση του βιρτουόζου από τους Alcatrazz

02/07/2021 @ 13:52

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MisplacesStraws.com, ο Graham Bonnet αναφέρθηκε στις αιτίες που οδήγησαν στην απόφαση των Alcatrazz να απομακρύνουν το 1984 τον Yngwie Malmsteen από τη σύνθεσή τους.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος τραγουδιστής, αποκάλυψε εντάσεις μεταξύ αυτού και του σπουδαίου κιθαρίστα:

«O Yngwie έπρεπε να φύγει. Είχαμε μια σύγκρουση η οποία δεν ήταν πολύ καλή. Θα ήθελα να είχε μείνει, αλλά αυτό το παιδί, εξελίχθηκε σε ένα τέρας. Παραμένει πολύ σπουδαίος κιθαρίστας όμως, σε κάθε περίπτωση. Ένα βράδυ όπως αποχωρούσα από τη σκηνή την στιγμή που είχε έρθει η ώρα για το κιθαριστικό του σόλο, σκόνταψα πάνω στο καλώδιο της κιθάρας και έπεσα, με αποτέλεσμα να την αποσυνδέσω από τον ενισχυτή του. Αυτός πίστευε πως το έκανα επίτηδες. Πήγα στο πούλμαν μας και μιλούσα στον οδηγό. Τότε, ο Yngwie έτρεξε κατά πάνω μου, πιάνοντας με από τον λαιμό και προσπαθεί να με στραγγαλίσει αρχίζοντας να με βρίζει. Ειλικρινά δεν ήξερα τι είχα κάνει.

Ο Yngwie συνέχιζε, επιχειρώντας να μου καταστρέψει τη φωνή, με πίεζε με τους αντίχειρές του, ένιωθα πως πνιγόμουν. Τότε, ένας Ούγγρος φίλος μου, ήρθε και του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Του είπε πως αν με πειράξει πάλι θα του σπάσει τον λαιμό. Εκείνη την νύχτα, καθώς γυρίζαμε στο Los Angeles, απολύσαμε τον Yngwie ενώ βρισκόμασταν εντός του πούλμαν.

Αυτό ήταν το τέλος του στους Alcatrazz, διότι δεν μπορείς να επιχειρείς να στραγγαλίσεις τον τραγουδιστή σου».

Σημειώνεται πως ο Malmsteen συμμετείχε στο ντεμπούτο των Alcatrazz, "No Parole From Rock 'N' Roll", ενώ η εκδοχή των Alcatrazz του Bonnet, πέρσυ κυκλοφόρησε το πρώτο  άλμπουμ έπειτα από 34 χρόνια, ονόματι "Born Innocent", ανακοινώνοντας παράλληλα πριν από λίγες ημέρες την ένταξη του Jeff Loomis στη σύνθεση της.

  • SHARE
  • TWEET