Νέα κυκλοφορία από τους Fucked Up

Διαθέσιμο το πρώτο κομμάτι μέσα από το καινούριο EP των Καναδών

27/07/2022 @ 12:03

Οι Fucked Up θα διαδεχθούν το εκπληκτικό περσινό "Year Of The Horse" με ένα νέο EP.

Το σπουδαίο post-hardcore σχήμα θα κυκλοφορήσει μέσω της Tankcrimes στις 7 Οκτωβρίου το "Oberon", ενώ αποκάλυψε παράλληλα το πρώτο δείγμα μέσα από αυτό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το lyric video του καταιγιστικού "Strix" εδώ, ενώ σημειώνεται πως ο δίσκος είναι ονομασμένος από τον μυθικό Βασιλιά των νεραϊδών, που συναντάται και στο κλασικό "Όνειρο Θερινής Νυκτός" του Shakespeare.

Οι Fucked Up, σχολιάζοντας την κυκλοφορία, την χαρακτήρισαν μια επιστροφή στις ρίζες, επικαλούμενοι τις εποχές που άκουγαν κασέτες των Noothgrush, Crossed Out, His Hero Is Gone, Corrupted, Kiss it Goodbye και Man is the Bastard.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας, ενώ υπενθυμίζεται πως το "Year Of The Horse", αναδείχθηκε από το Rocking τόσο Δίσκος του Μήνα για τον περσινό Ιούλιο, όσο και ένα από τα 30 κορυφαία άλμπουμ του 2021.

Επιπρόσθετα, μπορείτε εδώ να ανατρέξετε στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Καναδοί στον Αντώνη Καλαμούτσο με αφορμή το εξαιρετικό άλμπουμ.

1. Oberon 07:55
2. Strix 04:35
3. Mashhit 05:59
4. The Aquarium (Saint-Saens) 03:12

  • SHARE
  • TWEET