Πρωταγωνιστές σε horror κωμωδία οι Foo Fighters

To "Studio 666" αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την επόμενη χρονιά

09/11/2021 @ 14:59

Όπως έγινε γνωστό, οι Foo Fighters αναμένονται να αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές μιας επερχόμενης horror comedy παραγωγής.

Συγκεκριμένα, το διάσημο συγκρότημα, που πριν λίγες ημέρες εντάχθηκε και επίσημα στο Rock And Roll Hall Of Fame, θα αποτελέσει το επίκεντρο του επερχόμενου "Studio 666", το οποίο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες αρχής γενομένης στις 25 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Open Road Films.

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί τον Dave Grohl και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας καθώς αυτοί έρχονται αντιμέτωποι με υπερφυσικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του δέκατου δίσκου τους.

Ο σπουδαίος frontman, σχολιάζοντας σχετικά, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Έπειτα από δεκαετίες γυρισμάτων γελοίων video clip και αμέτρητων μουσικών ντοκιμαντέρ, ήρθε επιτέλους η ώρα να ανέβουμε επίπεδο. Σας παρουσιάζουμε μια μεγάλου μήκους κωμωδία με στοιχεία τρόμου».

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο κτήριο όπου ηχογραφήθηκε το φετινό εξαιρετικό "Medicine At Midnight", με τους Foo Fighters να επιθυμούν να αποτυπώσουν την ατμόσφαιρα που θεωρούν πως διαθέτουν όλες οι κλασικές ταινίες γύρω από το rock and roll, δηλαδή ένα ξεκαρδιστικό gore στοιχείο το οποίο όμως είναι ιδιαίτερα rock.

  • SHARE
  • TWEET