Ο Les Binks εξηγεί την απουσία του από το ντεμπούτο των KK's Priest

Την θέση του πρώην ντράμερ των Judas Priest πήρε ο Sean Elg

18/05/2021 @ 12:13

O πρώην ντράμερ των Judas Priest, Les Binks, μίλησε για την απουσία του από το ντεμπούτο άλμπουμ των KK's Priest.

Η νέα μπάντα των K.K. Downing και Tim "Ripper" Owens, και οι δύο πρώην μέλη των Judas Priest, πρόκειται να κυκλοφορήσει το "Sermons Of The Sinner" τον ερχόμενο Αύγουστο. Ενώ αρχικά στην σύνθεση της μπάντας συμμετείχε και ο Binks, ο οποίος έχει παίξει στα "Stained Class", "Hell Bent For Leather" και "Unleashed In The East" των Judas Priest, τελικά την θέση του πήρε ο Sean Elg των Deathriders και Cage.

Ένας τραυματισμός στον καρπό φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση του Binks. «Κάναμε ένα show τον Νοέμβριου του 2019 και φτάσαμε τώρα στο 2021. Οπότε, φυσικά, οι ηχογραφήσεις προγραμματίστηκαν, ενώ εγώ έπαθα ένα άσχημο ατύχημα και τραυμάτισα τον καρπό μου, το οποίο ήταν εξαιρετικά κακό timing. Δεν ήθελα να τους καθυστερήσω, επειδή ήξερα πως (o K.K.) ήταν αγχωμένος να βγει σε περιοδεία. Οπότε πρότεινα να χρησιμοποιήσουν άλλον ντράμερ, για να ολοκληρωθεί ο δίσκος» είπε ο Binks.

Τελικά, φάνηκε πως ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός. Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα για τον Binks να εμπλακεί με τους KK's Priest, αφού ο K.K. Downing τον ρώτησε αν ενδιαφέρεται ακόμα να συμμετάσχει.

  • SHARE
  • TWEET