Καραντίνα στην Αθήνα για τον Eric Burdon

Ο θρυλικός rocker φαίνεται να το απολαμβάνει

23/02/2021 @ 17:16

Με αναρτήσεις του τις τελευταίες ημέρες ο θρυλικός Eric Burdon φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παραμονή του στην πρωτεύουσα της χώρας μας, παρά το αυστηρό lockdown.

Όπως είναι γνωστό, η επί δύο και πλέον δεκαετίες σύζυγός του είναι Ελληνίδα. Ως εκ τούτου, βρίσκεται συχνά στα μέρη μας, με την τελευταία του επίσημη εμφάνιση να καταγράφεται στο Ηρώδειο το 2019.

Παρότι ευλόγως δυσκολεύεται με τα ελληνικά, είδε με αρκετό ενδιαφέρον το αφιερωμένο στο περίφημο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" ένθετο της εφημερίδας "Νέα Σαββατοκύριακο".

Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, είδε την Αθήνα όπως πιθανότατα δεν την είχε ξαναδεί, καθώς η κακοκαιρία Μήδεια κάλυψε με χιόνι σχεδόν ολόκληρη την Αττική, και φρόντισε να αποθανατίσει τα ανάλογα στιγμιότυπα.

Το μακρινό 2004, το Rocking είχε βρεθεί στην παρουσίαση της βιογραφίας του Eric Burdon με τίτλο "Χωρίς Παρεξήγηση" και είχε την χαρά να αποσπάσει μια αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου Βρετανού καλλιτέχνη.

Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε ακόμη να βρείτε μεταξύ άλλων ένα εξαιρετικό άρθρο του Αντώνη Μουστάκα με περιεχόμενο τα κορυφαία τραγούδια του Eric Burdon και τις ιστορίες που τα συνοδεύουν.

  • SHARE
  • TWEET