Νέα κυκλοφορία έπειτα από 13 χρόνια για την Elizabeth Fraser των Cocteau Twins

To καινούριο EP της μουσικού θα κυκλοφορήσει στα πλαίσια της Record Store Day

22/02/2022 @ 14:38

H Elizabeth Fraser, ευρύτερα γνωστή ως η τραγουδίστρια των Cocteau Twins, αποκάλυψε την κυκλοφορία νέας μουσικής.

Συγκεκριμένα, η μουσικός, σε συνεργασία με τον ντράμερ Damon Reece (Spiritualized, Massive Attack) ίδρυσε το σχήμα Sun's Signature, με τους οποίους θα κυκλοφορήσει ένα EP στα πλαίσια της φετινής Record Store Day.

O δίσκος, σηματοδοτεί την επιστροφή της Fraser στην ενεργό δισκογραφία έπειτα από 13 χρόνια, και θα είναι διαθέσιμος στις 23 Απριλίου μέσω της Partisan Records.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποτελείται εξ' ολοκλήρου ο δίσκος από νέες συνθέσεις, αφού, στο tracklist, το οποίο παρατίθεται παρακάτω, μπορείτε να βρειτε το "Underwater", που είχε κυκλοφορήσει ως limited single το 2000, ενώ τα "Golden Air" και "Make Lovely The Day" έχουν παρουσιασθεί ζωντανά σε μια από τις σπάνιες, προ δεκαετίας συναυλίες της Fraser.

Η Fraser το 2020 είχε συμμετάσχει ως καλεσμένη στον πιο πρόσφατο προσωπικό δίσκο του Jonsi, ενώ το 2019 είχε εμφανισθεί σε μια από τις συναυλίες των Massive Attack στα πλαίσια της "Mezzanine" περιοδείας τους.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να ανατρέξετε στο αφιέρωμα του Rocking στην alternative σκηνή των '80s, όπου περιλαμβάνεται το κλασικό "Treasure" (1984) των Cocteu Twins.

01. Underwater
02. Golden Air
03. Bluedusk
04. Apples
05. Make Lovely the Day

Δείτε επίσης:

Οι rock και metal κυκλοφορίες της Record Store Day 2022

  • SHARE
  • TWEET