O Eddie Vedder ανοίγεται σχετικά με την απώλεια του Chris Cornell

«Δεν το έχω αντιμετωπίσει πραγματικά ακόμη»

03/11/2020 @ 13:06

Ο frontman των Pearl Jam, Eddie Vedder, εμφανίστηκε πρόσφατα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern σε μια τρίωρη συζήτηση η οποία περιελάμβανε πληθώρα διαφορετικών θεματικών.

Μεταξύ άλλων, ο διάσημος καλλιτέχνης μίλησε στον Howard Stern σχετικά με το πως αντιμετωπίζει την απώλεια του Chris Cornell, τον θρήνο και την διαχείρισή του θανάτου του μουσικού:

«Βρισκόμουν σε άρνηση. Δεν νιώθω πως είχα ποτέ άλλη επιλογή. Είχα τρομοκρατηθεί σχετικά με το που θα έφτανα αν άφηνα τον εαυτό μου να νιώσει αυτά που όφειλε να νιώσει ή αν ενστικτωδώς αναζητούσε όσα ήθελε να νιώσει, ή το πόσο σκοτεινή θα γινόταν η κατάσταση.

Επειδή μάλιστα δεν τον έβλεπα τόσο συχνά τα τελευταία δέκα χρόνια, πιθανότατα μόνο τέσσερις ή πέντε φορές, και συνήθως σε καμιά συναυλία, δεν το έχω αντιμετωπίσει πραγματικά ακόμη. Θα γίνομαι πιο δυνατός όσο περνά ο χρόνος.

Ήμασταν κοντινοί φίλοι και όχι απλά και μόνο επειδή ήμασταν μουσικοί. Περνούσα περισσότερο χρόνο μαζί του από ότι άλλους συμπαίκτες μου, και επίσης δεν ξέρω τόσο πολύ κόσμο στο Seattle. Πηγαίναμε σε αυτές τις τρελές πεζοπορίες, ή πηγαίναμε για ορεινή ποδηλασία, ή θα κυνηγούσαμε κάποιο σκυλί στην βροχή ενώ πίναμε κακή μπύρα. Και ήταν υπέροχο.

Και δεν είχε τίποτα να κάνει με το να μας περιτριγυρίζουν άλλοι μουσική ή η ζωή του L.A.. Ήταν απλά κουλ.  Δηλαδή αυτό ήταν που έκανε ένας rock star όπως αυτός. Κυνηγάει στη βροχή ένα σκυλί με τον φίλο του το Σαββατόβραδο με τη συνοδεία μιας δωδεκάδας Schmidt».

Υπενθυμίζουμε πως φέτος οι Pearl Jam κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "Gigaton".

Δείτε επίσης:

Τα δέκα καλύτερα rock άλμπουμ για το πρώτο μισό του 2020

Συγκινητικός φόρος τιμής των Pearl Jam για τα είκοσι χρόνια από την τραγωδία του Roskilde Festival

Οι Pearl Jam παίζουν ζωντανά τραγούδι από το "Gigaton" για πρώτη φορά

«A Buyer's Guide»: Chris Cornell

Kim Thayil: «Η συναυλία στη μνήμη του Chris Cornell έμοιαζε με ανοιχτή πληγή»

Στην κορυφή των Billboard charts η διασκευή του Chris Cornell σε Guns N' Roses

  • SHARE
  • TWEET