«Οι Die Antwoord και οι Sepultura διοργανώνουν καρναβάλι» στο νέο άλμπουμ των Diablo Swing Orchestra

Το σουηδικό avant-garde metal σχήμα αποκαλύπτει πληροφορίες για τον επερχόμενο δίσκο του

27/10/2020 @ 12:07

To σουηδικό avant-garde metal συγκρότημα, Diablo Swing Orchestra, αποκάλυψε το εξώφυλλο και τον τίτλο του νέου του άλμπουμ.

Το "Swagger & Stroll Down The Rabbit Hole" θα είναι o πέμπτος δίσκος της σουηδικής μπάντας και διάδοχος του "Pacifisticuffs" του 2017, για το οποίο διαβάζετε εδώ. Το εξώφυλλο του, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, επιμελήθηκε ο Sebastian Kowoll, ενώ η τελική μίξη των κομματιών θα ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου.

«Τα φωνητικά της Kristin ολοκληρώθηκαν και πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση αυτού του θηρίου. Δεκατρία κομμάτια, συναρπαστικές ενορχηστρώσεις, αρκετοί guest» είχαν πει το καλοκαίρι σχετικά με τις ηχογραφήσεις οι Diablo Swing Orchestra. «Στον επερχόμενο δίσκο θα έχουμε το πρώτο τραγούδι τους στα ισπανικά με τίτλο "¡Celebremos lo inevitable!", ενώ θα συμμετάσχουν σε αυτόν οι Martin και Johan της μπάντας LOK».

Σχετικά με το ύφος του "Swagger & Stroll Down The Rabbit Hole" οι Diablo Swing Orchestra δήλωσαν: «Για να σας προϊδεάσουμε για το πως θα ακούγεται (ο νέος δίσκος),θα πούμε πως είναι σαν οι Die Antwoord και οι Sepultura αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα καρναβάλι».

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του δίσκου.

diablo-swing-orchestra-album-cover

  • SHARE
  • TWEET