Oι Dave Lombardo και Scott Ian στο score του "Thunder Force"

Η κωμωδία δράσης έρχεται στο Netflix τον Απρίλιο

10/03/2021 @ 11:09

Ο Dave Lombardo (Slayer, Suicidal Tendencies, Mr. Bungle) και ο κιθαρίστας Scott Ian (Anthrax, Mr. Bungle) θα συμμετέχουν στο score ταινίας του Netflix.

Πρόκειται για την κωμωδία δράσης "Thunder Force", η οποία θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου,γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Ben Falcone με πρωταγωνιστές τους Melissa McCarthy, Octavia Spencer, Pom Klementieff, Melissa Leo και Tyrel Jackson Williams.

Ο συνθέτης Fil Eisler που ανέλαβε το score του "Thunder Force" έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Tweeter: «Στις 9 Απριλίου, το Netflix κυκλοφορεί το "Thunder Force", στο οποίο όχι μόνο έγραψα το score αλλά είχα και δύο παιδικούς μου ήρωες, τον Scott Ian και τον Dave Lombardo να παίξουν σε αυτό».

Ο Dave Lombardo μοιράστηκε το tweet του Eisler και πρόσθεσε: «9 Απριλίου! Σημειώστε την ημερομηνία ντράμερς που σας αρέσει η κωμωδία. Το "Thunder Force" έρχεται για εσάς! Λάτρεψα την εμπειρία και το εξαιρετικό score. Σε ευχαριστώ Fil Eisler. Είναι ευχαρίστησή μου να δουλεύω μαζί σου, και φυσικά να τζαμάρω με τον συμπαίκτη μου στους Mr. Bungle, Scott Ian».

Δείτε εδώ το trailer του "Thunder Force". 

  • SHARE
  • TWEET