Οι Cult Of Luna αποκάλυψαν τον επόμενο δίσκο τους

Το κορυφαίο post-metal σχήμα επιστρέφει στην πλήρη δισκογραφία έπειτα από τρία χρόνια

05/11/2021 @ 14:34

Οι Cult Of Luna ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ τους.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο post-metal σχήμα επιστρέφει στην πλήρη δισκογραφία, έπειτα από το εξαιρετικό "A Dawn To Fear" του 2019, με το full length "The Long Road North" που θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 μέσω της Metal Blade Records.

Το εν λόγω άλμπουμ θα διαδεχθεί το άκρως ενδιαφέρον EP "The Raging River" που έδωσε στη δημοσιότητα η μπάντα στις αρχές της χρονιάς, με το συγκρότημα να αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του πως το καινούριο άλμπουμ αποτελεί την ολοκλήρωση της τριλογίας που ξεκίνησε το 2019.

Παράλληλα, ο frontman των Cult Of Luna, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα μας τον προσεχή Οκτώβριο για μια συναυλία, Johannes Persson, εξήγησε σχετικά:

«To "The Long Road North" είναι ένας μακρύς δρόμος προς το σπίτι. Είναι μια πορεία που καθοδηγείται από ένα κάλεσμα που διαπερνά τους βράχους και αντηχεί μέσα στο δάσος. Ρέει μέσα από κάθε λίμνη, επιταχύνεται από τον άνεμο. Όταν φτάσει σε σένα, ξέρεις πως ήρθε η ώρα. Έφτασε η ώρα να προχωρήσεις μπροστά. Στρέψε το βλέμμα σου στη δύση του ήλιου και αυτή θα σε φέρει κοντά της. Ο δρόμος είναι μακρύς και το τέλος αβέβαιο».

Παρακάτω παρατίθεται το εξώφυλλο και το tracklist του πολυαναμενόμενου "The Long Road North" ενώ υπενθυμίζεται πως το "A Dawn To Fear" αναδείχθηκε ως μια από τις 30 καλύτερες κυκλοφορίες του 2019 από το Rocking.

Επιπρόσθετα, μπορείτε εδώ να ανατρέξετε στην πρόσφατη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Persson στον Αντώνη Μαρίνη.

  • SHARE
  • TWEET