O frontman των Buckcherry θέλει να πρωτοστατήσει σε επανένωση των Minor Threat

O Josh Todd εξέφρασε την αγάπη του για το εμβληματικό "Out Of Step"

23/07/2021 @ 12:29

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Classic Rock, o frontman των Buckcherry, Josh Todd, γνωστοποίησε την επιθυμία του να αντικαταστήσει τον Ian MacKaye σε μια πιθανή επανένωση των Minor Threat.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του hard rock σχήματος, μίλησε για την αγάπη του για το εμβληματικό "Out Of Step" της θρυλικής hardcore μπάντας:

«Μπορείς να ακούσεις το "Out Of Step" σε οτιδήποτε έχουμε κάνει με τους Buckcherry».

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιοδικό επεσήμανε την αντίθεση ανάμεσα στον straight edge χαρακτήρα των Minor Threat και των στιχουργικών θεματικών των Buckcherry, με τον Todd να διευκρινίζει:

«Ήμουν 15 χρονών και ένιωθα παρίας. Είχα να αντιμετωπίσω μια πολύ προβληματική προσωπική ζωή, πολλά προβλήματα στο σπίτι. Δεν μπορούσα να εμπιστευθώ τους ανθρώπους του κοντινού μου περίγυρου. Υπήρχε πολύς θυμός μέσα μου. Περνούσα πολλές ώρες στο δισκάδικο της γειτονιάς μου, είχα μια τρελή συλλογή από ανεξάρτητο punk rock, με το "Out Of Step" να είναι εκεί.

Ο δίσκος μου έδινε την αίσθηση πως περιέγραφε ακριβώς όσα συνέβαιναν στη ζωή μου. Συνδέθηκα βαθιά με τα ασυγκράτητα και ορμητικά κομμάτια του άλμπουμ, όπως το ομότιτλο. Ένιωθα πως ανήκω κάπου όσο άκουγα το "Out Of Step"».

Σε αυτό το σημείο, ο τραγουδιστής, αποκάλυψε ένα διάλογο που είχε με το πάλαι ποτέ μέλος της ιστορικής μπάντας, και νυν κιθαρίστα των Bad Religion, Brian Baker λέγοντας του τα εξής:

«Λοιπόν, αν ποτέ θελήσετε να πραγματοποιήσετε μια επανένωση των Minor Threat και για κάποιο λόγο ο Ian δεν θελήσει να συμμετέχει, θα ξυρίσω το κεφάλι μου και θα το κάνω εγώ!»

Σημειώνεται πως πριν ένα μήνα οι Buckcherry κυκλοφόρησαν το "Hellbound", ενώ το μοναδικό full length στούντιο άλμπουμ των hardcore ηρώων από την Ουάσινγκτον περιλαμβάνεται στον εισαγωγικό οδηγό του Rocking για την αμερικανική hardcore σκηνή.

  • SHARE
  • TWEET