Στη δημοσιότητα νέο τραγούδι από τους Bad Religion

Το ιστορικό punk rock συγκρότημα γιορτάζει την ορκομωσία του Joe Biden

21/01/2021 @ 11:16

Το θρυλικό punk rock συγκρότημα των Bad Religion έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι.

Πρόκειται για το "Emancipation Of The Mind" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, με τη δημοσίευση του να συμπίπτει με το πέρας της θητείας του Donald Trump ως Προέδρου των Η.Π.Α., και την ορκομωσία του νεοεκλεχθέντα Joe Biden.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Greg Graffin, σχολιάζοντας το κομμάτι ανέφερε:

«Νιώθω πως αυτό το τραγούδι εορτάζει τις αξίες του διαφωτισμού οι οποίες μπορούν να καλλιεργηθούν διαμέσου εκπαίδευσης και ανοιχτόμυαλης μάθησης. Πολύ συχνά μας λένε πως πρέπει να σκεφτόμαστε. Το να μάθουμε όμως πως να σκεφτόμαστε σε αντίθεση με το τι να σκεφτόμαστε είναι ένα πραγματικό συναίσθημα απελευθέρωσης από τα δεσμά της κατήχησης που έχουν βρει πρόσφορο έδαφος στην κοινωνία μας».

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε την ίδια περίοδο με το τελευταίο, εξαιρετικό άλμπουμ της μπάντας, "Age Of Unreason", ενώ υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ένα ακόμη ιστορικό συγκρότημα, οι Descendents, κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι αποχαιρετώντας τον απερχόμενο Πρόεδρο των Η.Π.Α..

Πριν από λίγους μήνες οι Bad Religion έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα ίδια sessions, το οποίο στιχουργικά επικεντρωνόταν στην αστυνομική βία.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Bad Religion

  • SHARE
  • TWEET