Ακυρώνεται τελικώς το Athens Rocks Festival του 2021

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης

19/04/2021 @ 18:13

Το προγραμματισμένο για τις 13 Ιουνίου Athens Rocks Festival, με την συμμετοχή των The National, Idles και Balthazar τελικώς ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί νέα ημερομηνία για την επόμενη χρονιά.

Άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το τί θα ισχύσει ακριβώς με την εμφάνιση των Helloween που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστα νέα στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης που ακολουθεί αυτούσια και περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για την επιστροφή χρημάτων στους κατόχους των εισιτηρίων:

H φεστιβαλική ημέρα του AthensRocks στις 13 Ιουνίου 2021 ακυρώνεται, καθώς δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί μια νέα ημερομηνία το 2022.

Επιλέγουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων και όχι να δώσουμε voucher ισόποσης αξίας, σεβόμενοι τη στήριξή τους στο AthensRocks. Άλλωστε, στα ίδια stages θα συναντηθούμε!

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους, απευθείας στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή, έως τις 31/05/2021.

Οι κάτοχοι φυσικών εισιτηρίων μπορούν να επισκεφτούν  το κατάστημα Reload (Ακαδημίας 81) για την εξαργύρωση των εισιτηρίων τους, κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος, από τις 05/05 έως τις 31/05.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα Public Stores, θα λάβουν το αντίτιμο της αγοράς τους από το αντίστοιχο κατάστημα, μόλις ξεκινήσει κανονικά η λειτουργία τους (μετά την κατάργηση των περιορισμών του click away & click in shop).

Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια ευχάριστα νέα να μοιραστούμε μαζί σας!

Stay safe and support the arts!

  • SHARE
  • TWEET