Πληροφορίες για τον νέο δίσκο των Arch Enemy

Το δημοφιλές συγκρότημα αποκάλυψε τον διάδοχο του προ πενταετίας "Will To Power"

28/01/2022 @ 11:43

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση δύο singles το προηγούμενο χρονικό διάστημα, οι Arch Enemy αποκάλυψαν την άφιξη του ενδέκατου δίσκου τους.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο melodic death metal σχήμα θα επιστρέψει έπειτα από πέντε χρόνια με νέο full length, διαδεχόμενο το "Will To Power".

Το άλμπουμ θα ονομάζεται "Deceivers" και θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου μέσω της Century Media Records, ενώ η μπάντα ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου θα δημοσιοποιήσει και το ολοκαίνουριο κομμάτι "Handshake With Hell".

Στον δίσκο, θα περιέχονται τα ήδη γνωστά "House of Mirrors" και "Deceiver, Deceiver", με τον Michael Amott να σχολιάζει σχετικά:

«Η δημιουργία του "Deceivers" δεν διέφερε από αυτή των προκατόχων του. Κλείσαμε τα αυτιά στον έξω κόσμο και εμβαθύναμε στην τέχνη μας και θεωρώ πως αυτή τη φορά ανασύραμε μερικά άκρως ενδιαφέροντα μουσικά και στιχουργικά θέματα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου δίσκου, ενώ υπενθυμίζεται πως το 2019 οι Arch Enemy κυκλοφόρησαν το άλμπουμ διασκευών "Covered In Blood".

1. Handshake With Hell
2. Deceiver, Deceiver 
3. In The Eye Of The Storm
4. The Watcher
5. Poisoned Arrow
6. Sunset Over The Empire
7. House Of Mirrors
8. Spreading Black Wings
9. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

  • SHARE
  • TWEET