Οι Annihilator επανηχογραφούν το "Metal" με τους Dave Lombardo και Stu Block

Η δισκογραφία του ιστορικού συγκροτήματος θα επανακυκλοφορήσει μέσω της earMusic

11/11/2021 @ 12:36

H earMusic ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία σχεδόν όλης της δισκογραφίας των Annihilator.

Σε αυτή την καμπάνια, θα περιλαμβάνονται ειδικές εκδόσεις των δίσκων, επιπρόσθετο υλικό, καθώς και ακυκλοφόρητες συνθέσεις, με το σύνολο των δίσκων που θα καταφθάσουν τα επόμενα χρόνια να ανέρχεται σε 18.

Το πρώτο στάδιο είναι η επανηχογράφηση του περίφημου άλμπουμ του σχήματος "Metal", που κυκλοφόρησε αρχικά το 2007 με πληθώρα σπουδαίων καλεσμένων μουσικών.

Το "Metal II", όπως θα ονομάζεται, θα αφιερωθεί στη μνήμη των Alexi Laiho και Eddie Van Halen και βρίσκει τον Jeff Waters να πλαισιώνεται από τους Dave Lombardo στα τύμπανα και τον Stu Block στα φωνητικά.

Επιπρόσθετα, οι Willie Adler (Lamb Of God), Alexi Laiho (Children of Bodom), Steve "Lips" Kudlow (Anvil), Dan Beehler (Exciter), Jesper Strömblad (In Flames), Angela Gossow (πρώην Arch Enemy), Jeff Loomis (Arch Enemy, Nevermore), Anders Björler (The Haunted, At The Gates) και Corey Beaulieu (Trivium) θα διατηρήσουν τις αρχικές συμμετοχές τους στον δίσκο.

Αύριο 12 Νοεμβρίου, αναμένεται να κυκλοφορήσει το video clip για το "Downright Dominate" στο οποίο συμμετέχει ο Laiho, ενώ την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Mike Fraser, με το remastering να πραγματοποιείται από τον Maor Appelbaum.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το πλήρες tracklist του "Metal II", ενώ υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος του σχήματος είναι το περσινό "Ballistic Sadistic".

01. Chasing The High (ft. Willie Adler)
02. Downright Dominate (ft. Alexi Laiho)
03. Army Of One (ft. Steve "Lips" Kudlow)
04. Couple Suicide (ft. Danko Jones and Angela Gossow)
05. Heavy Metal Maniac (ft. Dan Beehler and Allan Johnson)
06. Haunted (ft. Jesper Strömblad)
07. Romeo Delight
08. Detonation (ft. Jacob Lynam)
09. Clown Parade (ft. Jeff Loomis)
10. Smothered (ft. Anders Björler)
11. Kicked (ft. Corey Beaulieu)

  • SHARE
  • TWEET