Απογοητευμένος με την απόφαση των Judas Priest ο Andy Sneap

Ο κιθαρίστας και παραγωγός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις

11/01/2022 @ 14:34

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του Blabbermouth, o Andy Sneap δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος με την επιλογή των Judas Priest να περιοδεύσουν ως τετράδα.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος παραγωγός και κιθαρίστας, που από το 2018 αντικαθιστούσε τον Glenn Tipton στις συναυλίες του ιστορικού συγκροτήματος, γνωστοποίησε πως δεν συμμετείχε στην απόφαση αυτή της μπάντας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«O Rob με κάλεσε την περασμένη Δευτέρα και μου είπε πως ήθελαν να συνεχίσουν ως κουαρτέτο, κάτι που το βρίσκω ιδιαίτερα απογοητευτικό έπειτα από όλο αυτό το χρονικό διάστημα αλλά ταυτόχρονα το σέβομαι αφού λογικά έχουν κάποιο όραμα σχετικά με το τι θέλουν να πετύχουν.

Ανέκαθεν αυτή ήταν μια προσωρινή συνθήκη, και όπως έχω πει και στο παρελθόν, θα συνεισφέρω στο συγκρότημα με όποιο τρόπο μπορώ, ακόμη και εάν αυτό σημαίνει να προχωρήσω.

Είμαι τεράστιος οπαδός της μπάντας από τις αρχές της δεκαετίας του '80 και ήταν αδιανόητο πως ήμουν στη σκηνή μαζί τους, ενώ στην αρχή μάλιστα ήταν ιδιαίτερα τρομακτικό.

Τον επόμενο μήνα θα προχωρίσουμε με το καινούριο άλμπουμ και ανυπομονώ να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι άξιος διάδοχος του "Firepower"

Υπενθυμίζεται πως οι Judas Priest αναμένεται να επιστρέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι στην χώρα μας στα πλαίσια του Release Athens Festival 2022.

  • SHARE
  • TWEET