"Walk The Sky 2.0": Οι Alter Bridge ανακοινώνουν νέο EP

Η κυκλοφορία θα περιέχει τραγούδι γραμμένο κατά τη διάρκεια της καραντίνας

16/09/2020 @ 10:18

Η ακύρωση της προγραμματισμένης τους περιοδείας, ως αποτέλεσμα του γενικότερου lockdown εξαιτίας της τρέχουσας πανδημίας, δεν εμπόδισε τους Alter Bridge από το να παραμείνουν δημιουργικοί.

Η μπάντα, επανεξέτασε τις συναυλίες που έδωσε το πρώτο δίμηνο του 2020 και επέλεξε μερικές από τις αγαπημένες της ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από το τελευταίο της άλμπουμ, "Walk The Sky".

Την ίδια χρονική περίοδο, οι Alter Bridge άρχισαν να μοιράζονται ιδέες με σκοπό τη σύνθεση ενός νέου κομματιού. Αυτή η συλλογική διαδικασία, κατέληξε στη δημιουργία του "Last Rites", το οποίο δημιουργήθηκε εξ' ολοκλήρου κατά την περίοδο της καραντίνας.

Το "Last Rites" μαζί με τις επιλεγμένες ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών, αναμένονται να κυκλοφορήσουν ως το "Walk The Sky 2.0" EP στις 6 Νοεμβρίου από τη Napalm Records.

Η μπάντα, μαζί με την ανακοίνωση της νέας κυκλοφορίας, έδωσε στη δημοσιότητα το video για τελευταίο single του "Walk The Sky", ονόματι "Native Son" που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Walk The Sky 2.0". Υπενθυμίζουμε πως το "Walk The Sky" αναδείχθηκε στα 30 καλύτερα άλμπουμ της περσινής χρονιάς από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr. Επιπρόσθετα, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στην ανταπόκριση του Rocking.gr από την εμφάνιση των Alter Bridge στη Βαρκελώνη, τον περασμένο Δεκέμβρη.

01. Last Rites
02. Wouldn't You Rather (Live)
03. Pay No Mind (Live)
04. Native Son (Live)
05. Godspeed (Live)
06. In The Deep (Live)
07. Dying Light (Live)

  • SHARE
  • TWEET