O Alice Cooper δηλώνει πως η φωνή του Axl Rose ταιριάζει απόλυτα στους AC/DC

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την συνεργασία

19/04/2016 @ 14:43

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο Alice Cooper εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του σε σχέση με τα νέα που επιβεβαίωσαν την συμμετοχή του Axl Rose στην επικείμενη επανεκκίνηση της περιοδείας των AC/DC.

Ο Cooper ανέφερε: «Πρόκειται για έναν ιδανικό συνδυασμό και όποιος έχει προμηθευτεί εισιτήριο για αυτές τις εμφανίσεις, είναι κάτοχος ενός «χρυσού εισιτηρίου». Ποιος δεν θα ήθελε να δει κάτι τέτοιο;».

Ο μεγάλος σταρ της rock από το Detroit είπε επίσης πως, ενώ άκουγε τις φήμες, δεν πίστεψε ούτε στιγμή πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί: «Στην αρχή νόμιζα πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, όταν άρχισα να το σκέφτομαι όμως, κατέληξα στο συμπέρασμα πως η φωνή του Axl θα μπορούσε να ταιριάξει ιδανικά με την μπάντα».

Να θυμίσουμε πως οι AC/DC αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις τελευταίες δέκα εμφανίσεις της περιοδείας τους στις Η.Π.Α καθώς ο Brian Johnson αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με την ακοή του. Οι εν λόγω ημερομηνίες θα επαναπρογραματιστούν.

Εν τω μεταξύ, η περιοδεία του συγκροτήματος με τον Axl στα φωνητικά ξεκινά στις 7 Μαϊου στην Λισαβώνα και τελειώνει στις 12 Ιουνίου στο Άαρχους της Δανίας. Αμέσως μετά την περιοδεία με τους AC/DC, ο Axl Rose θα συνεχίσει με τους Guns N' Roses στην "Not In This Lifetime" καλοκαιρινή περιοδεία σε στάδια.

  • SHARE
  • TWEET