Alice Cooper: «Αυτός είναι ο μόνος μουσικός που με αποκαλεί με το βαπτιστικό μου»

«Vinnie, Vinnie, πόσος καιρός πάει από όταν ήπιες ένα ποτό;»

09/03/2021 @ 12:13

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Sun, o Alice Cooper αποκάλυψε τον μουσικό που ακόμη τον αποκαλεί με το βαπτιστικό του όνομα.

Ο καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Vincent Damon Furnier, άλλαξε το όνομα του σε Alice Cooper έπειτα από τη διάλυση της ομώνυμης μπάντας στην οποία και συμμετείχε, το 1975, διατηρώντας το τόσο ως το καλλιτεχνικό του, όσο και ως το επίσημο όνομά του.

Ερωτώμενος στην συνέντευξη, για το εάν υπάρχει μουσικός ο οποίος έως και σήμερα τον αποκαλεί Vincent, ο Cooper απάντησε:

«O μόνος άνθρωπος που με φωνάζει Vince, είναι ο Keith Richards. Θα γυρίσει και θα μου πει, Vinnie, Vinnie, πόσος καιρός πάει από όταν ήπιες ένα ποτό;

Και εγώ θα του απαντήσω, πάνω από 30 χρόνια και αυτός θα επιμείνει στο γιατί».

Ο μουσικός, που πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το "Detroit Stories", αναφέρθηκε και στην δυσκολία που είχε στο παρελθόν να διαχωρίσει τον εαυτό του από την επί σκηνής περσόνα του:

«Όταν έπινα και έκανα ναρκωτικά, είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν ήξερα αν έπρεπε να φύγω από το σπίτι φορώντας make-up. Ένιωθα πως απογοήτευα τον κόσμο αν δεν κυκλοφορούσα με ένα φίδι τυλιγμένο στο λαιμό μου.

Ο Alice είναι ο αγαπημένος μου rockstar, τον διαχωρίζω πλέον και για αυτό τον αναφέρω σε τρίτο πρόσωπο. Κάποιος θα μου δείξει ένα κοστούμι για να το φορέσω και εγώ θα πω πως, αποκλείεται ο Alice να φορούσε κάτι τέτοιο».

  • SHARE
  • TWEET