Wes Borland (Limp Bizkit): «Οι Dream Theater είναι μαθηματικοί, όχι μουσικοί»

26/04/2012 @ 11:20
Πριν τέσσερις ημέρες το βράδυ ο κιθαρίστας των Limp Bizkit, Wes Borland, είχε ...κέφια και άρχισε να κάνει tweets «θάβοντας» τους Dream Theater.

Ο Borland τους αποκάλεσε «Cheese Theater» και είπε ότι «οι μαθηματικοί δεν είναι μουσκοί». Μάλιστα, επέμεινε ότι έχει το δικαίωμα να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο ως «μέλος της πιο μισητής μπάντας στον κόσμο, τους Limp Bizkit»!

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτοί οι τύποι ΔΕΝ μπορούν να γράψουν τραγούδια. Τεχνική και ταχύτητα αντί συναισθήματος και ψυχής. Δεν θα πάρω! Θέλω να τους εκτοξεύσω με ένα κανόνι, αλλά υποθέτω ότι πολλοί θα ήθελαν να κάνουν αυτό και με μένα. Τους σκέφτομαι όταν οι αιμορροΐδες μου είναι σε έξαρση! Πάλι καλά που τα κομμάτια τους δε σου κολλούν στο μυαλό...»

Προχθές η διάσημη ...τατουατζού Kat Von D έβαλε τον Mike Portnoy στην κουβέντα, ο οποίος tweet-αρε: «Ε! Μη με σέρνετε σε αυτόν το χαμό!»

Ο Borland απάντησε: «Η Kat Von D έβαλε τον Portnoy στην κουβέντα. Ναι! Άβολο!» για να κλείσει: «Λοιπόν, αυτό είχε πλάκα. Σας ευχαριστώ όλους για την πιο διασκεδαστική βραδιά στο Twitter που είχα ποτέ. Το αστείο είναι ότι τώρα μου αρέσουν κάπως οι Dream Theater.»
  • SHARE
  • TWEET