Οι νέες κυκλοφορίες της 11ης Ιουνίου 2021

Ντεμπούτα, επανακυκλοφορίες και επιστροφές

11/06/2021 @ 08:24

Go Ahead And Die - "Go Ahead And Die"
Ο υιός Cavalera παρασέρνει τον πατέρα σε ένα crossover ξέσπασμα κατά πάντων.

Passeisme - "Eminence"
Ντεμπούτο μεθυστικού black metal που τιμά στο έπακρο την αισθητική του άποψη.

King Gizzard & The Lizard Wizard - "Butterfly 3000"
Αισίως δέκατος όγδοος δίσκος για τους πολυγραφότατους Αυστραλούς, που χαρακτηρίζεται από τους ίδιους ως ιδιαίτερα μελωδικός και ψυχεδελικός.

Garbage - "No Gods, No Masters"
Έβδομος δίσκος για το διάσημο αμερικανικό rock συγκρότημα, η χαρακτηριστική αριθμολογία του οποίου επηρέασε το DNA του περιεχομένου του.

Dennis DeYoung - "26 East, Vol. 2"
Μία εβδομάδα πριν οι Styx κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του εξαιρετικού "The Mission", ο ιστορικός τραγουδιστής και κιμπορντίστας τους προσφέρει στο κοινό το δεύτερο μέρος του δικού του αποχαιρετισμού στην δισκογραφία.

Sleater-Kinney - "Path Of Wellness"
Δέκατο άλμπουμ για το ντουέτο των Carrie Brownstein και Corin Tucker, πρώτο χωρίς τη συμμετοχή της Janet Weiss στα τύμπανα.

Danny Elfman - "Big Mess"
O επιτυχημένος συνθέτης των soundtrack "The Nightmare Before Christmas", "Edward Scissorhands", "Dick Tracy" και "Batman" κυκλοφορεί προσωπικό δίσκο μετά από 37 ολόκληρα χρόνια.

The Scientists - "Negativity"
Ολοκληρωμένος δίσκος μετά από 35 χρόνια για την ιστορική punk μπάντα από την Αυστραλία, με την αυθεντική σύνθεση των Kim Salmon (κιθάρες/φωνητικά), Tony Thewlis (κιθάρες) και Boris Sujdovic (μπάσο), μαζί με την ντράμερ Leanne Cowie.

Cold Cave - "Fate In Seven Lessons"
Νέος ολοκληρωμένος δίσκος μετά από μία δεκαετία για το coldwave σχήμα του Wesley Eisold.

Crypta - "Echoes Of The Soul"
Ντεμπούτο στην Napalm Records για το πολυεθνικό, γυναικείο μελωδικό death metal σχήμα με δύο πρώην μέλη των Nervosa.

Mr. Bungle - "The Night They Came"
Κυκλοφορεί σε φυσική μορφή η ιδιαίτερη livestream εμφάνιση των Mike Patton, Trey Spruance, Trevor Dunn, Scott Ian και Dave Lombardo που πραγματοποιήθηκε ανήμερα του τελευταίου Halloween.

Black Sabbath - "Sabotage: Super Deluxe Edition"
Οι Black Sabbath συνεχίζουν τη σειρά πολυτελών επανακυκλοφοριών των κλασικών τους δίσκων με το έκτο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 28 Ιουλίου του 1975.

Machine Head - "Arrows In Words From The Sky" (EP)
O Robb Flynn, με την συνδρομή του μπασίστα Jared McEachern και του ντράμερ Navene Koperweiss, κυκλοφορεί τρία καινούρια τραγούδια.

Witch Cross - "Angel of Death"
Τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ σε τέσσερις δεκαετίες για τους βετεράνους Δανούς heavy metallers.

Brother Against Brother - "Brother Against Brother"
Οι Βραζιλιάνοι Renan Zonta και Nando Fernandes, τραγουδιστές των Electric Mob και Sinistra, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα project στο πνεύμα του περίφημου ντουέτου Allen/Lande.

Terra Odium - "Ne Plus Ultra"
Ντεμπούτο για το άτυπο progressive metal super group που περιλαμβάνει μουσικούς με θητεία στους Manitou, Spiral Architect, Borknagar και Ihsahn, τον περιζήτητο μπασίστα Steve Di Giorgio και τον ενορχηστρωτή Jon Phipps Amorphis, Angra, DragonForce, Moonspell, Angra).

Anaal Nathrakh - "The Codex Necro" & "Total Fucking Necro" (Reissues)
Επανακυκλοφορεί σε βινύλιο και CD το ντεμπούτο των extreme metallers από το Birmingham, καθώς και η συλλογή που περιλαμβάνει τα δύο πρώτα demo τους.

Όπως κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

Αύριο Σάββατο 12 Ιουνίου, τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία έχουν την τιμητική τους, ενώ παράλληλα βγαίνουν στην αγορά πολλές ειδικές κυκλοφορίες στα πλαίσια της Record Store Day 2021.

  • SHARE
  • TWEET