Τα video της ημέρας (Shinedown, Black Star Riders, Walking Papers)

17/06/2013 @ 11:15
Οι Αμερικανοί Shinedown έδωσαν στη δημοσιότητα το video clip για το “I’ll Follow You”. To συγκεκριμένο τραγούδι προέρχεται από το τελευταίο τους άλμπουμ, "Amaryllis", το οποίο είχε βρεθεί στη λίστα με τις 30 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2012 για τους συντάκτες του Rocking.gr.

VIDEO



Μετά από τα lyric video για το "Bound For Glory" και το "Kingdom Of The Lost", οι Black Star Riders ετοίμασαν το πρώτο τους κανονικό video clip για το κομμάτι "Hey Judas". To ντεμπούτο των Black Star Riders, της εξέλιξης δηλαδή των Thin Lizzy, "All Hell Breaks Loose", κυκλοφόρησε πριν από ένα περίπου μήνα και τη κριτική του Rocking.gr για το άλμπουμ μπορείτε να τη διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.
VIDEO



Οι Walking Papers, το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχουν οι Duff McKagan (Guns N' Roses, Velvet Revolver) και Barrett Martin (Screaming Trees, Mad Season), έχουν προγραμματίσει την «κανονική» κυκλοφορία του ομώνυμου, ντεμπούτου τους άλμπουμ για τις 5 Αυγούστου. Πρώτο «επίσημο» δείγμα μέσα από το δίσκο που διατέθηκε πέρυσι σαν ανεξάρτητη κυκλοφορία είναι το lyric video του κομματιού "The Whole World's Watching".
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET