Συνεισφέρετε κι εσείς στην επετειακή επανέκδοση του "So" του Peter Gabriel

20/12/2011 @ 10:15
Ο Peter Gabriel ετοιμάζει μία επετειακή επανέκδοση του κλασικού άλμπουμ του "So", με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του, και ζητάει από όλους να βοηθήσουν.

Ο Gabriel ζητάει από οπαδούς του και από παλαιότερους συναδέλφους του να προσφέρουν αναμνηστικά, φωτογραφίες και άλλα παρεμφερή αντικείμενα από την εποχή που πρωτοκυκλοφόρησε το "So", ώστε να μπουν στο booklet της κυκλοφορίας ή στην ιστοσελίδα του. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως οτιδήποτε προσφερθεί θα είναι καλοδεχούμενο, από αφίσες και εισιτήρια από τις τότε συναυλίες του έως φωτογραφίες που σχετίζονται με το άλμπουμ αλλά και προσωπικές μαρτυρίες για το κατά πόσο ο δίσκος επηρέασε τις ζωές των ακροατών.

«Θα ήταν υπέροχο να δούμε τι υπάρχει εκεί έξω και τι είναι διατεθειμένοι να στείλουν οι θαυμαστές μας για να συμπληρώσουμε το υλικό που έχουμε», δήλωσε ο Gabriel.

Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν μπορούν να καταθέσουν τις φωτογραφίες τους σε μικρού μεγέθους αρχεία και να δώσουν λεπτομέρειες για επικοινωνία στην ιστοσελίδα του καλλιτέχνη. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 9η Ιανουαρίου.
  • SHARE
  • TWEET