Somewhere Back In Time world tour 08 - Οι Iron Maiden στην Ελλάδα το καλοκαίρι!

11/12/2007 @ 04:02
Όταν τον Μάρτιο του 2007 -μέσα στο sold out Γήπεδο του Ελληνικού- οι Maiden υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ένα διάλειμμα για να χτίσουν... πυραμίδες και θα επιστρέψουν σύντομα, με το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας τους, όλοι ξέραμε ότι το εννοούσαν! Και το... «πλήρωμα» του χρόνου ήρθε... και μάλιστα με καπετάνιο τον ίδιο τον Bruce Dickinson... Iron Maiden, Somewhere Back In Time world tour 2008, Terra Vibe Park, Σάββατο 2 Αυγούστου 2008. H προπώληση ξεκινά την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Iron Maiden confirms Athens Terra Vibe show

Η Big Star Promotion σε συνεργασία με το Phantom Music Management και το K2 Agency με περηφάνια ανακοινώνουν ότι η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συγκλονιστικού Somewhere Back In Time World Tour 2008.

Οι Iron Maiden θα εμφανισθούν στο Terra Vibe Park το Σάββατο 2 Αυγούστου του 2008.

Ο Steve Harris σχολιάζει...
«Είναι ο τέλειος χώρος για να παίξουμε! Εμφανισθήκαμε εκεί το 2005. Hταν θυμάμαι ένα καυτό show και οι fans ήταν απίθανοι επιφυλάσσοντας μας την καλύτερη υποδοχή που θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Έχω να το λέω ότι το κοινό της Αθήνας είναι φανταστικό και το πιο ενθουσιώδες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πάντα προσπαθούμε να βάζουμε την Ελλάδα στο πρόγραμμα μας όταν περιοδεύουμε παρά το ότι μερικές φορές είναι δύσκολο - για γεωγραφικούς λόγους. Λατρεύουμε επίσης τον πολιτισμό και την κουλτούρα σας. Όλοι μας έχουμε επισκεφθεί κατ επανάληψη την Ακρόπολη και τα άλλα σπουδαία μνημεία ...Και το φαγητό σας ...είναι υπέροχο!».

Ο εύστοχος τίτλος της περιοδείας, 'Somewhere Back In Time', είναι αρκετά περιγραφικός, καθώς η μπάντα θα επικεντρωθεί στην περίοδο της δεκαετίας των '80s, όσον αφορά στην επιλογή των τραγουδιών αλλά και των εντυπωσιακών props και σκηνικών ευρημάτων. Βασική έμπνευση και αναφορά η μυθική 'Powerslave Tour' του 1984-85 με τα ογκώδη Αιγυπτιακά σκηνικά, τις τεράστιες πυραμίδες και όλα τα εφε της πιο διάσημης τουρνέ τους, πλέον -και λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας- σε βελτιωμένη έκδοση.

Αναμφίβολα αυτό θα είναι το πιο λαμπρό και φαντασμαγορικό show που έχουν ως σήμερα χαρίσει στο κοινό τους. Στη ροή του show έχουν επίσης προστεθεί και στοιχεία της Somewhere In Time tour του 1986/7, όπως ο κολοσσιαίος μηχανικός Cyborg Eddie.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του 'Somewhere Back In Time' World Tour θα γίνει στη Βομβάη στην Ινδία την 1η Φεβρουαρίου. Σειρά έχουν η Αυστραλία, η Ιαπωνία και το Λος Αντζελες. Επόμενη στάση το Mεξικό και μια σειρά από προορισμούς όπως η Κόστα Ρίκα και η Κολομβία που οι Maiden θα επισκεφθούν για πρώτη φορά. Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Πουέρτο Ρίκο και Νέα Υόρκη ακολουθούν έως τις 16 Μαρτίου που οι Maiden καταλήγουν στο Τορόντο του Καναδά.

Σε αυτό το πρώτο κομμάτι της περιοδείας τους οι Iron Maiden θα ταξιδέψουν με το ολοδικο τους ειδικά τροποποιημένο Boeing 757 που θα μεταφέρει το συγκρότημα, τους τεχνικούς και το σύνολο του εξοπλισμού για πάνω απο 60.000 μίλια γύρω από τον κόσμο με πιλότο τον frontman του συγκροτήματος, τον μοναδικό Captain Bruce Dickinson.

Το δεύτερο μέρος της περιοδείας τους, από τα μέσα Μαίου ως τα μέσα Ιουνίου θα καλύψει την Βόρεια Αμερική, ενώ στο τρίτο μέρος, στο οποίο και η Ελλάδα περιλαμβάνεται, οι Iron Maiden θα εμφανισθούν στην Ευρώπη σε στάδια και μεγάλα festival τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

1.500.000 εκατομμύριο αναμένεται να είναι οι θεατές στο σύνολο αυτής της περιοδείας! Για μια ακόμη φορά οι πωλήσεις των εισιτηρίων ακολουθούν απίστευτη ταχύτητα. 125.000 εισιτήρια για τρία σώου σε Σουηδία και Φινλανδία ξεπουλήθηκαν μέσα σε 2 μόλις ώρες από την έναρξη της προπώλησης, ενώ στην Μπογκοτά της Κολομβίας η πρώτη μέρα της προπώλησης ήταν ιστορική για την αγορά σε αριθμό πωλήσεων.

Το stage του Terra Vibe Park, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, εντυπωσιακό και με καταπληκτική ορατότητα από όλες τις περιοχές του χώρου και με δυνατότητα ανύψωσης 130 τόνων τεχνικού εξοπλισμού (ρεκόρ για τη χώρα μας), είναι το ιδανικό για να φιλοξενήσει όλα τα στοιχεία του show.

Η προπώληση για το κοινό θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Τα μέλη όμως του Iron Maiden Fan Club θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το μαγικό χαρτάκι μια μέρα πριν, στις 17 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο www.ironmaiden.com και www.didimusic.com!

Τιμές εισιτηρίων στη διάρκεια της προπώλησης:

Pl1 80 euro: Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής.
Pl2 70 euro: Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A).
Pl3 50 euro: Ορθίων γενική είσοδος.

Σημεία Προπώλησης:

ΤΙCKET HOUSE Αθήνα
Πανεπιστημίου 42 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales:
www.ticketpro.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET