Sirenia: Τέλος της συνεργασίας με την τραγουδίστρια Ailyn Gimenez García

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της μπάντας και την απάντηση της Ailyn

05/07/2016 @ 18:57

Οι Νορβηγοί βετεράνοι του symphonic gothic metal Sirenia διέκοψαν την συνεργασία τους με την Ισπανίδα τραγουδίστρια Ailyn Giménez García «για προσωπικούς λόγους».

Το συγκρότημα αναφέρει στην σχετική δήλωσή του: «Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και ευχόμαστε στην Ailyn την καλύτερη τύχη στις μελλοντικές της προσπάθειες. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα υπέροχα χρόνια που μοιραστήκαμε σαν μπάντα και για όλους σου τους κόπους, σου είμαστε για πάντα ευγνώμονες. Ήταν πραγματική απόλαυση και προνόμιο να συνεργαζόμαστε. Είθε όλα σου τα όνειρα να ευοδωθούν και το μέλλον σου να είναι λαμπρό».

Η ανακοίνωση συνεχίζει: «Οι Sirenia θα περάσουν τους δύο επόμενους μήνες ολοκληρώνοντας τις ηχογραφήσεις του νέου μας άλμπουμ. Βρισκόμαστε στην διαδικασία εύρεσης νέας τραγουδίστριας που θα αναλάβει τον ρόλο της πρώτης φωνής στο συγκρότημα. Όλες οι ζωντανές εμφανίσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί για τον Σεπτέμβριο θα γίνουν όπως ορίστηκαν».

Οι Sirenia πρόσφατα αναγκάστηκαν να ακυρώσουν εμφάνισή τους στην Τσεχία, μετά τον θάνατο της μητέρας της Ailyn, «τραγικό γεγονός που είχε αντίκτυπο και στην υγεία της ίδιας της Ailyn».

Η ίδια η τραγουδίστρια κοινοποίησε την ακόλουθη δήλωση: «Αγαπημένοι φίλοι, λυπάμαι για τα άσχημα νέα. Πρέπει να επιβεβαιώσω τα όσα αναρτήθηκαν νωρίτερα στην σελίδα των Sirenia. Το συγκρότημα κι εγώ τραβάει ο καθένας τον δρόμο του. Αυτή η απόφαση δεν ήταν δική μου, δεν έλαβα μέρος σε αυτήν»

Και συνεχίζει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Sirenia για τα οκτώμισι υπέροχα χρόνια που γυρίσαμε μαζί τον κόσμο. Είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που είχα να γνωρίσω πολλούς από εσάς και να κάνω νέους φίλους. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον και ελπίζω οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

Η Ailyn (γεννημένη Pilar Giménez García) μπήκε στους Sirenia το 2008 ως αντικαταστάτρια της Monika Pedersen, που έφυγε από την μπάντα μετά από μόνο έναν δίσκο «λόγω μουσικών διαφορών», και είναι γνωστή ως διαγωνιζόμενη στην Ισπανική εκδοχή του σόου "X Factor".

Συμμετείχε σε τέσσερα στούντιο άλμπουμ των Sirenia: στο "The 13th Floor" του 2009, το "The Enigma Of Life" του 2011, το "Perils Of The Deep Blue" του 2013 και το περσινό "The Seventh Life Path".

  • SHARE
  • TWEET