Περισσότερη Loretta Lynn από την Third Man Records

Η δισκογραφική του Jack White λανσάρει κι άλλα καλούδια αποκλειστικά για μέλη

02/04/2015 @ 10:21
To 24o πακέτο της σειράς της χρυσής «Αποθήκης» του Jack White έχει σαν κεντρική της πρωταγωνίστρια τη μεγάλη εικόνα της country, Loretta Lynn, που αρκετό καιρό τώρα ανήκει στο roadster της Third Man Records, της δισκογραφικής που ίδρυσε ο White στο Detroit το 2001.

Το Vault είναι ένας ειδικός συνδρομητικός χώρος του site της Third Man, με πρόσβαση μόνο για μέλη, απ'όπου και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο μία deluxe επανέκδοση του άλμπουμ του 2004 της Lynn, "Van Lear Rose", σε παραγωγή του White, ένα 7" με δύο διασκευές των White Stripes σε τραγούδια της και άλλα πολλά.

Δείτε εδώ την Loretta Lynn να τραγουδάει το "Portland, Oregon" στο show του David Letterman (στην κιθάρα και στο δεύτερο κουπλέ, ο Jack White) και ακούστε εδώ ένα μέρος της αλά Stripes διασκευής στο τραγούδι της Lynn, "Rated X", που ηχογραφήθηκε από τους White Stripes το 2000, ώστε να γίνει το b-side της διασκευής τους στο "Jolene" της Dolly Parton. Στη νέα του έκδοση σε λευκό βινύλιο, ως b-side εμφανίζεται η εκδοχή της μπάντας για το "Whispering Sea", ένα άλλο τραγούδι της Lynn.

New Vault Package - #24
  • SHARE
  • TWEET