H Olivia Rodrigo προσθέτει τους Paramore στα credits του μεγάλου της hit

Το "Good 4 U" για καιρό συγκρινόταν με το "Misery Business" των δεύτερων

27/08/2021 @ 11:47

Η Olivia Rodrigo πρόσθεσε εκ των υστέρων στα credits του hit της, "Good 4 U", δύο μέλη των Paramore.

Συγκεκριμένα, η ανερχόμενη μουσικός, συμπεριέλαβε την Hayley Williams και τον πρώην κιθαρίστα του σχήματος, Josh Farro στα credits του κομματιού που βρέθηκε στην κορυφή των charts τον περασμένο Μάιο και περιλαμβάνεται επίσης στο ντεμπούτο άλμπουμ της, "Sour".

Η κίνηση της μουσικού και ηθοποιού αξίζει να σημειωθεί πως έρχεται έπειτα από τις παρατηρήσεις πλήθους οπαδών που παρατήρησαν ομοιότητες μεταξύ αυτού και του διάσημου "Misery Business" των Paramore, κομμάτι τους που κυκλοφόρησε το 2007.

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη φορά που η καλλιτέχνιδα πράττει κατά αυτό τον τρόπο σε credits single της μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα της Taylor Swift και συνεργατών της στο single "Déjà Vu".

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν οι Williams και Farro χρεώνονται ως συνθέτες της μεγάλης επιτυχίας της Rodrigo, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω της δισκογραφικής των Paramore, η οποία παράλληλα αποκάλυψε πως, αν και τον Μάιο δεν αναφέρονταν, οι πλευρές των δύο καλλιτεχνών βρίσκονταν σε επικοινωνία.

Υπενθυμίζεται πως φέτος η Hayley Wiliiams κυκλοφόρησε το εξαιρετικό "Flowers For Vases / Descansos".

  • SHARE
  • TWEET