Ο Ted Nugent απoγοητεύεται από τον Jack White και αυτοπροτείνεται στους Black Keys

Ακούστε δύο τραγούδια μέσα από τον νέο του δίσκο, "Shutup & Jam!"

07/07/2014 @ 10:25
Ο Ted Nugent είναι ένας από τους καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν διστάζει να πει τη γνώμη του, αλλά συνηθίζει να προκαλεί με τις αιρετικές απόψεις του, οπότε σίγουρα δεν του ήταν δύσκολο να ασκήσει κριτική στον Jack White και τους Black Keys.

Όσον αφορά τον White, ενoχλήθηκε από την παλιομοδίτικη εμφάνισή του στο "The Tonight Show", καθώς περιμένει πολύ περισσότερα από εκείνον εξαιτίας της καταγωγής του.

«Έχει κάνει μερικές σπουδαίες μουσικές δηλώσεις στην καριέρα του και περιμένω κι άλλες, αλλά η εμφάνισή του ήταν μεγάλη απογοήτευση. Ήθελα να την λατρέψω, γιατί είναι τόσο Detroit. Detroit για μένα είναι οι Funk Brothers της Motown, το groove του Bob Seger, του Eminem και του Kid Rock, η συνεκτικότητα των Amboy Dukes.»

Για τους Black Keys, o Nugent δήλωσε ότι τον αγγίζουν, αλλά όχι τόσο πολύ όσο τον υπόλοιπο κόσμο. «Μου λείπουν τα κρεσέντα των σόλο σαξόφωνου, πλήκτρων ή κιθάρας. Η αγαπημένη μου μουσική είναι πλούσια σε κρεσέντα και δεν ακούω πολλά σε αυτούς. Εάν φτάσουν στους Black Keys αυτά που λέω, πείτε τους ότι τους προσφέρω όποτε θέλουν ένα κρεσέντο με την κιθάρα μου.»

Ο Ted Nugent κυκλοφόρησε στις 4 Ιουλίου τον νέο του δίσκο με τίτλο "Shutup & Jam!", διαθέτοντας παράλληλα για ακρόαση μέσα από το κανάλι της Frontiers Records στο YouTube τα "I Love My ΒΒQ" και "Everything Matters".
  • SHARE
  • TWEET