Μuse, Rolling Stones και Amy Whinehouse ανάμεσα στους υποψήφιους των φετινών Brit Awards

11/01/2013 @ 11:50
Οι Muse, ο Jack White και οι Mumford & Sons είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στις υποψηφιότητες των Brit Awards φέτος.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η λίστα με τους υποψήφιους, ενώ οι νικητές θα αποκαλυφθούν στις 20 Φεβρουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα φετινά Brit Awards, σε μία τελετή που θα εμφανιστούν στη σκηνή ο Robbie Williams, η Emeli Sande, οι Mumford & Sons και οι Muse, μεταξύ άλλων.

Οι Mumford & Sons επιβεβαιώνουν την επιτυχία τους με τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best British Group, Best Live Act και Best British Album για το δεύτερο LP τους, "Babel".

Οι Muse βρίσκονται υποψήφιοι στις κατηγορίες Best British Group και Best Live Act. Στην τελευταία κατηγορία συναντάμε και τους Rolling Stones, παρά τον περιορισμένο αριθμό συναυλιών που έδωσαν φέτος.

Η Amy Winehouse έλαβε μία μετά θάνατον υποψηφιότητα, αυτήν της Best British Female, μαζί με τις Paloma Faith, Jessie Ware, Bat For Lashes και Emeli Sande.

Άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες είναι αυτές των The Black Keys και των The Killers στην κατηγορία Best International Group.

Ο Frank Ocean, ο Jack White και ο Bruce Springsteen θα διεκδικήσουν το βραβείο Best International Male, ενώ η Cat Power και η Lana Del Rey βρίσκονται αντιμέτωπες στην κατηγορία Best International Female.

Την πλήρη λίστα με τις υποψηφιότητες μπορείτε να τη δείτε εδώ: Brits.co.uk/nominees
  • SHARE
  • TWEET