Έρχονται οχτώ ακυκλοφόρητα κομμάτια του αείμνηστου Layne Staley των Alice In Chains

Η παραγωγή προτάθηκε δημοσίως στον κιθαρίστα των Pearl Jam, Mike McCready

07/05/2016 @ 21:49

Σύμφωνα με δημοσίευση στο Twitter του Jesse Holt, πρώην κιθαρίστα/τραγουδιστή των Second Coming και φίλου του Layne Staley των Alice In Chains, οχτώ ακυκλοφόρητα τραγούδια του θρυλικού τραγουδιστή βρίσκονται στο στάδιο πριν την παραγωγή. Μάλιστα, ο Holt ζήτησε από τον Mike McCready των Pearl Jam (με τον οποίο ο Staley συνεργάστηκε στους Mad Season) να αναλάβει την παραγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του The Pulse Of Radio, ανάμεσα στα κομμάτια είναι και το "Things You Do", το οποίο είχε διαρρεύσει σε διάφορες εκδοχές στο διαδίκτυο, μετά τον θάνατο του Staley από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον Απρίλιο του 2002.

Πριν τον θάνατό του, ο Staley σχεδίαζε να κυκλοφορήσει σόλο δίσκο, καθώς επίσης και να ηχογραφήσει φωνητικά για ένα τραγούδι των Taproot. Το ντέμο του τραγουδιού ήταν στο CD player του Staley όταν αυτός βρέθηκε νεκρός. Υπήρχαν, επίσης, φήμες πως ο Staley σκόπευε να περάσει οντισιόν για το συγκρότημα που αργότερα διαμορφώθηκε να είναι οι Audioslave. Εν τέλει, τη θέση πήρε ο Chris Cornell των Soundgarden.

Σχετικά με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια, παραπάνω πληροφορίες πέρα από το tweet που βλέπετε στο τέλος του νέου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα...

 

  • SHARE
  • TWEET