Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία της Tarja στην Αθήνα, ποια θα είναι τα opening acts

10/09/2009 @ 17:16
Εκπληκτικές φωνητικές δυνατότητες και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία: η όμορφη Tarja έχει ήδη κατακτήσει το χώρο της μουσικής παγκοσμίως, βρίσκοντας τη χρυσή φωνητική ισορροπία ανάμεσα στο metal και την όπερα. Εμείς θα την απολαύσουμε στις 10 Οκτωβρίου στο Gagarin205. Στη βραδιά έρχονται να προστεθούν και δύο opening acts: οι Άγγλοι thrash metallers Furnaze και οι Φινλανδοί progressive metallers Kings Of Modesty.

Και τα δύο γκρουπ συντροφεύουν την Tarja στο μεγαλύτερο μέρος της Final Storm Tour, δίνοντας στο κοινό μία δόση γερού μέταλ, λίγο πριν η μαγευτική φωνή της "σκληρής" σοπράνο μας συνεπάρει.

More to know...

Οι Kings Of Modesty, μένοντας πιστοί στο progressive metal, κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ, "Hell Or Highwater", στις 25 Σεπτεμβρίου, μόλις λίγες μέρες πριν από την εμφάνισή τους στην Αθήνα. Ήδη το πρώτο single, "Never Touched The Rainbow", έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Οι Furnaze, με δύο ήδη άλμπουμ στο ενεργητικό τους, αποδεικνύουν συνεχώς πως είναι συνεπείς στο χαρακτηρισμό του original thrash metal band: δυνατές εκτελέσεις τραγουδιών με μελωδικές γραμμές speed & heavy metal.

Check:
www.myspace.com/kingsofmodesty
www.myspace.com/furnaze

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30.

Furnaze | 19:30 - 20:00
Kings Of Modesty | 20:15 - 20:45
Tarja | 21:15 - 23:15

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!
Τιμή Εισιτηρίου: 30e

Σημεία προπώλησης: Ticket House
Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102
Online sales: www.ticketpro.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET