Περιοδεία βασισμένη σε "Somewhere In Time" και "Senjutsu" ανακοίνωσαν οι Iron Maiden

Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες ημερομηνίες της "The Future Past Tour"

06/10/2022 @ 14:54

Οι Iron Maiden ανακοίνωσαν τους πρώτους σταθμούς της νέας τους, περιοδείας, σε Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη, ονόματι "The Future Past Tour".

Συγκεκριμένα, το θρυλικό heavy metal σχήμα θα εκκινήσει μια σειρά συναυλιών, αρχής γενομένης στο Δουβλίνο στις 24 Ιουνίου, των οποίων το setlist θα επικεντρώνεται στο κλασικό "Somewhere In Time" του 1986, καθώς και σε κομμάτια από το πρόσφατο "Senjutsu" τα οποία δεν έχει παρουσιάσει ζωντανά, ενώ θα διανθίζεται και με διαχρονικά κομμάτια από την γενικότερη δισκογραφία τους.

Ο επικεφαλής του σχήματος, Steve Harris, με μήνυμά του εξήγησε πως, αφού έπειτα από την κυκλοφορία του "Senjutsu", η περιοδεία "Legacy Of The Beast", που πέρασε και από το Ο.Α.Κ.Α. σε μια ιστορική βραδιά, αναβαθμίστηκε με την εισαγωγή τριών κομματιών από το άλμπουμ αλλά και την προσαρμογή των σκηνικών, δεν θα ήθελαν να το επαναλάβουν στην σειρά συναυλιών βασισμένη στο τελευταίο τους άλμπουμ.

Ο Rod Smallwood, με τη σειρά του, έκρινε το συνδυασμό των δύο δίσκων ενθουσιώδη, ενώ εξήγησε πως για τις εν λόγω συναυλίες, το συγκρότημα θα επιλέξει αρένες έναντι σταδίων, με περισσότερες ημερομηνίες να αναμένονται το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης: Τα πάντα για τους Iron Maiden μέχρι το 2022

  • SHARE
  • TWEET