Έφυγε από την ζωή ο ντράμερ των Pavlov's Dog

Ο Manfred Plötz ήταν και manager του συγκροτήματος

31/01/2021 @ 13:39

Έφυγε από την ζωή o Manfred Plötz, ντράμερ και και manager των Pavlov's Dog τα τελευταία χρόνια. 

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης των σπουδαίων art/prog rockers, η οποία ακολουθεί αυτούσια.

«Με ιδιαίτερα βαριά καρδιά μοιραζόμαστε το θάνατο του αγαπημένου μας manager, ντράμερ και φίλου Manfred Plötz. Οι καρδιές βρίσκονται με την οικογένειά του και ειδικά τα παιδιά του, που αγαπούσε βαθιά.

Όταν ήμασταν στο δρόμο, κανείς δεν δούλεψε περισσότερο από τον Manfred για να προσφέρει την καλύτερη συναυλιακή εμπειρία στους οπαδούς μας και για την άνεση του συγκροτήματος.

Έκανε περισσότερα στο παρασκήνιο από ό,τι πιθανότατα γνωρίζει κανείς από εμάς. Εκτός από tour manager από το 2006 κι έπειτα, ο Manfred αποφάσισε ηρωικά για να παίξει στην πρώτη συναυλία της περιοδείας του 2010, όταν ο ντράμερ μας Mike Safron αρρώστησε σοβαρά. 

Χωρίς να έχει παίξει ποτέ μαζί μας, βασίστηκε στο ότι είχε μόλις κάνει την μίξη στην πρόσφατη κυκλοφορία μας και στην εκτεταμένη γνώση του ρεπερτορίου μας, και έμαθε το σετ μόνο λίγες ώρες πριν από την συναυλία.

Απρόσκοπτα και απροσδόκητα εξυπηρέτησε την θέση σε όλη την περιοδεία. Τέτοιου είδος άνθρωπος ήταν ο Manfred - κάποιος που μπορούσες να βασιστείς ανεξάρτητα από την περίσταση. 

Από το 2015 έως το 2018 ο Manfred ήταν manager και ντράμερ κατά τη διάρκεια περιοδειών και εμφανίζεται στα "House Broken" και "Prodigal Dreamer". Ήταν απίστευτη υπερήφανος ως μέρος της κληρονομιάς των Pavlov's Dog τόσο στη ζωντανές εμφανίσεις, όσο και στην παραγωγή.

Εκτιμούμε τις ευγενικές σας σκέψεις καθώς πενθούμε, θυμόμαστε και προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτήν την τεράστια απώλεια του αγαπητού μας φίλου. Μην αμφιβάλλετε ότι θα συνεχίσουμε, ανυπομονούμε για την ημέρα που θα γιορτάσουμε τη μνήμη του σε μια ζωντανή συναυλία.»

  • SHARE
  • TWEET