Διαθέσιμα (στην κανονική τους εκδοχή) δύο ακυκλοφόρητα κομμάτια των Metallica

09/12/2011 @ 10:58
Οι Metallica έδωσαν στη δημοσιότητα δύο τραγούδια που δεν έχουν γίνει ξανά διαθέσιμα στο παρελθόν, και μπορείτε να τα ακούσετε παρακάτω.

Για το ένα από αυτά, το "Hate Train", είχαμε πάρει μία πρώτη γεύση από ένα ερασιτεχνικό video που τραβήχτηκε κατά την επετειακή συναυλία των Metallica στις αρχές της εβδομάδας. Πλέον μπορείτε να ακούσετε την κανονική του εκδοχή, όπως και αυτήν του "Just A Bullet Away", του δεύτερου κομματιού που κυκλοφόρησε.

Και τα δύο τραγούδια προέρχονται από την περίοδο που το συγκρότημα ηχογραφούσε το "Death Magnetic", αλλά τελικά δεν κατάφεραν να μπουν στο άλμπουμ. Πιθανότατα, το "Hate Train" και το "Just A Bullet Away" θα συμπεριληφθούν στο ΕΡ που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η μπάντα, υπό τον τίτλο "Beyond Magnetic", και αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

Σχετικά με τα νέα τραγούδια, οι Metallica δήλωσαν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτά τα κομμάτια ξανά στη ζωή, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ηχογράφηση τους. Για μία ακόμη φορά, αυτό που θα ακούσετε είναι μία εκδοχή που δεν έχει επεξεργαστεί, είναι η αρχική, αγνή, σκληρή μορφή τους».



  • SHARE
  • TWEET