«Ξανάσμιξαν» ζωντανά Metallica και Jason Newsted / Ακούστε ακυκλοφόρητο τραγούδι από τις ηχογραφήσεις του "Death Magnetic"

07/12/2011 @ 11:31
Αυτή την εβδομάδα οι Metallica θα δώσουν μία σειρά συναυλιών για να γιορτάσουν την επέτειο των 30 χρόνων τους ως μπάντα.

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου το συγκρότημα έδωσε το πρώτο επετειακό του show στο San Francisco, ανεβάζοντας στη σκηνή πλήθος καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένου και του πρώην μπασίστα του, Jason Newsted.

Ο James Hetfield υποδέχθηκε τον Newsted λέγοντας πως είναι «κάποιος που έζησε μαζί μας, περιόδευσε μαζί μας και έκανε πράγματα μαζί μας για 14 χρόνια». Ο Newsted έπαιξε το "Harvester Of Sorrow" μαζί με τους Metallica και λίγο μετά ο Hetfield τον παρακάλεσε να μείνει για ένα ακόμη τραγούδι, και έτσι αυτός και η μπάντα έπαιξαν το "Damage Inc.". Στο τέλος επέστρεψε για το encore και απέδωσαν μαζί το "Seek & Destroy".

Άλλοι καλεσμένοι στη συναυλία της Δευτέρας ήταν ο παρουσιαστής/κωμικός Jim Breuer, μέλη των Diamond Head, ο John Marshall από τους Metal Church και οι Apocalyptica.

Οι Metallica στη συναυλία αυτή παρουσίασαν και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τις ηχογραφήσεις του "Death Magnetic", το "Hate Train", από το οποίο μπορείτε να πάρετε μία γεύση στο ερασιτεχνικό video που ακολουθεί:



Το set list της συναυλίας είχε ως εξής:

1. The Call of Ktulu
2. No Remorse (Full Version)
3. The Shortest Straw
4. Leper Messiah
5. The Day That Never Comes
6. Carpe Diem Baby
7. Hate Train
8. Please Don't Judas Me
9. Wherever I May Roam (με το μέλος του fan club John Dent)
10. Sad But True (με τον John Marshall)
11. No Leaf Clover (μαζί με τους Apocalyptica)
12. One (μαζί με τους Apocalyptica)
13. Harvester of Sorrow (με τον Jason Newsted)
14. Damage, Inc. (με τον Jason Newsted)
15. Motorcycle Man (μαζί με τον Bif Byford)
16. The Prince (μαζί με τους Sean Harris και Brian Tatler)
17. It's Electric (μαζί με τους Sean Harris και Brian Tatler)
18. Helpless (μαζί με τους Sean Harris και Brian Tatler)
19. Am I Evil? (μαζί με Sean Harris και Brian Tatler)
20. Seek & Destroy (μαζί με τους Jason Newsted, John Marshall, Sean Harris, Brian Tatler, Bif Byford, Apocalyptica, και τη Soul Rebels Brass Band)
  • SHARE
  • TWEET