Best-of άλμπουμ από τους Helloween

05/11/2009 @ 08:07
Οι διάσημοι Γερμανοί power metallers συνεργάστηκαν με την Sony Music και την SPV Records για την παραγωγή και την κυκλοφορία της δισκογραφικής τους δουλειάς. Το πολυαναμενόμενο "Unarmed – Best Of  25th  Anniversary" θα βγει στην κυκλοφορία στης 29 Ιανουαρίου του 2010.



Το artwork του άλμπουμ έχει επιμεληθεί για ακόμα μία φορά ο Martin Haeusler, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Helloween στο "The Legacy" και στο "Gambling With The Devil".

To "Unarmed" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μαζί και με ένα digipack, το οποίο θα περιέχει ένα DVD διάρκειας 30 λεπτών με συνεντεύξεις και παρασκήνια από την ηχογράφηση του άλμπουμ. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και σε βινύλιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της μπάντας το άλμπουμ αυτό αποτελεί ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους οπαδούς της. Επίσης οι Helloween τόνισαν ότι επέλεξαν να επανηχογραφήσουν όλα τα κομμάτια, παρά να φτιάξουν μια κλασσική "Best Of…" συλλογή. Η επιλογή των κομματιών είπαν, έγινε με κριτήριο την επιτυχία που είχαν αλλά και με γνώμονα τα τραγούδια και τις μελωδίες που πιστεύουν ότι σημάδευσαν την καριέρα τους.
«Δεν είμαστε από αυτούς που τους αρέσει να βαυκαλίζονται. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε νέα πνοή στις παλαιότερες δουλείες μας. Έτσι θα μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που μας ακολούθησαν αυτά τα 25 χρόνια αλλά και τους νέους οπαδούς μας ».

Το tracklist του "Unarmed - Best Of 25th Anniversary" βρίσκεται παρακάτω:

01. Dr. Stein
02. Future World
03. If  I Could Fly
04. Where The Rain Grows
05. The Keeper's Trilogy
06. Eagle Fly Free
07. Perfect Gentleman
08. Forever & One
09. I Want Out
10. Falling To Pieces
11. A Tale That Wasn't Right
  • SHARE
  • TWEET