Beggar's Blues Diary - "Desperate Rock 'N' Roll": προακρόαση

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο πόνημα των Ελλήνων rockers

10/02/2014 @ 10:32
Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου το Rocking.gr ήταν παρών στην προακρόαση της επερχόμενης δουλειάς των Beggar's Blues Diary με τίτλο "Desperate Rock 'N' Roll" στα πολύ γνωστά Sierra Studios, μια προσπάθεια που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 31 Μαρτίου. Η ανταπόκριση είναι από τον συντάκτη του Rocking.gr, Θοδωρή Μηνιάτη:

Σχεδόν όλο το 2013 οι Beggar's Blues Diary ήταν σε περιοδεία γράφοντας το νέο τους υλικό. Τα βιώματα και τις εμπειρίες που απέκτησαν τα εισήγαγαν στα τραγούδια τους και έτσι όλα έχουν μια πιο street αισθητική. Σίγουρα, με την πρώτη ακρόαση είναι η μέχρι στιγμής καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη δουλειά τους. Έχοντας πια ωριμάσει αρκετά μουσικά και συνθετικά, θα χαρίσουν στον ακροατή έντεκα τραγούδια γεμάτα ένταση, ξεσηκωτικούς groovy ρυθμούς όντας το κατάλληλο soundtrack για να πατήσεις το γκάζι στην Harley και να οδηγείς για ώρες ακούγοντας το άλμπουμ. Το "Desperate Rock 'N' Roll", τίτλος που βάσει περιεχομένου τραγουδιών μόνο απόγνωση δεν θα δώσει στον οπαδό, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Οι Beggar's Blues Diary αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία θα ξαναβγούν σε περιοδεία. Όσοι αρέσκεστε στη μουσική τους, να ξέρετε ότι κατά την διάρκεια των εμφανίσεών τους θα έχουν μαζί τους 300 υπογεγραμμένες κόπιες του νέου άλμπουμ σε περιορισμένη digipack έκδοση μόνο για την διάρκεια της περιοδείας. Σπεύστε να το πάρετε γιατί πραγματικά αξίζει.

Περισσότερα για το άλμπουμ στην αναλυτική κριτική μας προς το τέλος του μήνα. Stay tuned!
  • SHARE
  • TWEET