Αποκαλύφθηκε το πρωτοποριακό concept του νέου δίσκου των Foo Fighters

Η διαδικασία θα «ζωντανέψει» στην επερχόμενη τηλεοπτική εκπομπή του Dave Grohl

16/05/2014 @ 11:40
Τον Ιανουάριο ο Dave Grohl είχε δηλώσει πως ο νέος δίσκος των Foo Fighters είναι διαφορετικός από οτιδήποτε έχει κάνει στο παρελθόν το συγκρότημα και ότι το όλο concept θα εκπλήξει τους οπαδούς.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τις δύο τελευταίες ημέρες φαίνεται πως επιβεβαιώνεται, καθώς ο διάδοχος του "Wasting Light" ηχογραφήθηκε σε οκτώ διαφορετικά studio που βρίσκονται σε οκτώ διαφορετικές πόλεις, με διαφορετικούς παραγωγούς, ενώ η όλη διαδικασία θα «ζωντανέψει» στην επερχόμενη τηλεοπτική εκπομπή του Grohl.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, σε κάθε μια από τις οκτώ πόλεις (Σικάγο, Austin, Nashville, Los Angeles, Seattle, Νέα Ορλεάνη, Washington, DC και Νέα Υόρκη) ηχογραφήθηκε και ένα τραγούδι, περιλαμβάνοντας θρυλικές μορφές της τοπικής σκηνής, ενώ παράλληλα κάθε επεισόδιο της σειράς θα εστιάζει στη μοναδική μουσική ταυτότητα που χαρακτηρίζει κάθε πόλη.

Ο άτιτλος ακόμη δίσκος πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μέσω της Roswell / RCA Records, ενώ το πρώτο επεισόδιο της σκηνοθετημένης από τον Grohl σειράς θα προβληθεί την παραμονή της 20ής επετείου των Foo Fighters.
  • SHARE
  • TWEET