Alex Turner: «Πολλοί θα πίστεψαν τότε ότι ήμουν high»

Ο frontman των Arctic Monkeys εξηγεί τον διαβόητο λόγο που έβγαλε κατά την διάρκεια των Brit Awards του 2014

11/04/2016 @ 13:56

Ο frontman των Arctic Monkeys, Alex Turner μίλησε για τον διαβόητο λόγο που είχε βγάλει στην τελετή απονομής των Brit Awards του 2014 όταν ανέβηκε στην σκηνή για να δεχτεί το βραβείο της μπάντας του στην κατηγορία «Καλύτερο Άλμπουμ».

Τότε, ο Turner διακήρυττε ότι «το rock'n'roll δεν θα πεθάνει ποτέ»: «Ναι, αυτό το rock'n'roll, μοιάζει σαν να έχει ξεφτίσει αλλά δεν θα πεθάνει ποτέ. Και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’αυτό!».

Μιλώντας στο Rolling Stone δύο χρόνια αργότερα, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Πολύς κόσμος πίστεψε ότι ήμουν high και παραληρούσα λόγω ουσιών, αλλά όχι. Απλώς δεν μπόρεσα να υποκριθώ ότι ένα βραβείο ήταν κάτι που είχα ονειρευτεί από τότε που ήμουν παιδί, γιατί απλώς δεν το είχα!».

«Θεωρώ ότι μέχρι κάποιου σημείου, σε εκείνο το περιβάλλον κάπως εκπροσωπούσαμε την κιθαριστική μουσική και το rock'n'roll. Και παρ’ ότι δεν βλέπω κανένα τρόπαιο ως μεγάλη νίκη, εκείνη την βραδιά την είδα σαν έναν θρίαμβο της μουσική μας. Αλλά μέχρις εκεί. Δεν ήταν και το όνειρο της ζωής μου.»

Ο συνοδοιπόρος του στους Last Shadow Puppets, Miles Kane, είπε ότι κάτι τέτοιες στιγμές, όπως αυτή στα Brits, αντανακλούν την ολοένα αυξανόμενη αυτοπεποίθηση του Turner: «Απολαμβάνει να είναι σταρ ολοένα και περισσότερο, το παίρνει όμως για αυτό που είναι. Είναι πλέον πιο άνετος με τον εαυτό του».

  • SHARE
  • TWEET