Ακυρώνουν συναυλίες τους οι Stratovarius

14/01/2011 @ 10:25
Η φινλανδική power metal μπάντα Stratovarius εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έχουμε κάποια καλά και κάποια κακά νέα: τα καλά είναι ότι βρισκόμαστε ξανά στο δρόμο με τους Helloween. Επίσης, ο drummer μας, Jörg Michael (που πρόσφατα διαγνώσθηκε με καρκίνο και του αφαιρέθηκε ολόκληρος ο θυρεοειδής), είναι και πάλι στη θέση του, μετά από τη δύσκολη μάχη που έδωσε».

«Τα κακά νέα είναι ότι ο Timo Kotipelto (φωνητικά) κόλλησε κάποιο είδους βακτηριακής λοίμωξης. Υποψιαζόμαστε ότι έχει σχέση με το φαγητό που τρώγαμε στα παρασκήνια το Δεκέμβριο, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Δύο ακόμα μέλη του πληρώματός μας έπαθαν το ίδιο πράγμα: μία πολύ άσχημη στομαχική μόλυνση σα δυσεντερία, με εμετό, διάρροια και αφυδάτωση. Τελικά, όλοι τους έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο και να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή».

«Η μόλυνση που υπέστη ο Timo δε λέει να υποχωρήσει και, αφού του κατέστρεψε τις γιορτές, έχει στεγνώσει και τις φωνητικές του χορδές. Όπως λέει και ο ίδιος, δε μπορεί να τραγουδήσει ούτε νότα προς το παρόν. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Γαλλία, όπου αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις μας στο Παρίσι και τη Λυών».

«Φυσικά, λυπούμαστε πολύ για αυτό, όμως πιο στεναχωρημένος και συγχυσμένος είναι ο ίδιος ο Timo. Πρέπει να προσέξει τις συμβουλές του γιατρού με τον οποίο έχουμε επικοινωνία. Πέρα από αυτό, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα, παρά μόνο να ελπίζουμε ότι θα αναρρώσει γρήγορα».

Θυμίζουμε ότι το πακέτο Helloween / Stratovarius πρόκειται να περάσει και από τη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα, για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το δέκατο τρίτο album της μπάντας, "Elysium", κυκλοφορεί στην Ευρώπη σήμερα (14 Ιανουαρίου) μέσω της εταιρείας earMUSIC/Edel. Ηχητικά δείγματα από όλα τα κομμάτια του album μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα της μπάντας, σχετικά με τις ακυρώσεις:

  • SHARE
  • TWEET