Ακυρώνεται η εμφάνιση της Duffy στο Ejekt Festival - Η ανακοίνωση των διοργανωτών

12/02/2009 @ 06:52
Από την ανακοίνωση της Detox: Η Detox βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση της προγραμματισμένης εμφάνισης της Duffy στο Ejekt Festival, η οποία δε θα πραγματοποιηθεί για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μας.

Η εμφάνιση της Duffy στο Ejekt ανακοινώθηκε από τις 20 Ιανουαρίου, έπειτα από γραπτή συμφωνία με το γραφείο που αντιπροσωπεύει την καλλιτέχνη. Αν αυτό δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, σε όλο αυτό το διάστημα θα είχε υπάρξει κάποιου είδους αντίδραση από το management της Duffy ή/και από την δισκογραφική εταιρεία της (Universal). H εταιρεία μας θα κινηθεί νομικά ενάντια σε κάθε υπεύθυνο.

Η ακύρωση οφείλεται σε ένα φαινόμενο που μόνο στην Ελλάδα ανθεί και κάνει τα ευρωπαϊκά γραφεία να γελούν, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνει τους Έλληνες θεατές να ανησυχούν... Πλειστηριασμοί καλλιτεχνών, με προσφερόμενες αμοιβές αυξημένες σε σχέση με τη δική μας προσφορά έως και 60%, δεν είναι απλώς ένας «ενδοεταιρικός πόλεμος». Τρέφει τις φιλοδοξίες κάποιων που προσπαθούν να μονοπωλήσουν το χώρο, μετακυλώντας το υπερβολικό κόστος στους θεατές, είτε με ακριβά εισιτήρια, είτε κάνοντας «σκόντο» στην όλη διοργάνωση.

Πληροφορούμε το ελληνικό κοινό, αλλά και όσους προσπαθούν να μας παρασύρουν σε έναν αδιέξοδο αγώνα, ότι παρά τον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει, δε θα τους ακολουθήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να προσφέρουμε συναυλίες με ονόματα που κανείς δεν τόλμησε ποτέ να προσεγγίσει. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για ένα καλύτερο συναυλιακό τοπίο στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε όσο κι αν κάποιοι δεν το θέλουν!
  • SHARE
  • TWEET