Ακούστε το νέο δίσκο του Λάκη Με Τα Ψηλά Ρεβέρ

Όλα τα «Παιχνίδια» μιας «Αγάπης» που κρατάει ήδη 35 χρόνια

13/03/2015 @ 17:30
Με 35 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική, ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ –ή κατά κόσμον Λάκης Παπαδόπουλος- ξαναχτυπά με νέο δίσκο.

Στα 13 καινούρια "Παιχνίδια Αγάπης", που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Minos EMI, συμμετέχουν πολλοί φίλοι του Λάκη και αγαπημένοι του κοινού, όπως η Αρλέτα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Πάριος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μαρινέλλα, ο Πασχάλης Τερζής και ο Κώστας Χατζής.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης λέει για τον δίσκο: «Έπεσα σε μια παρέα από μεγάλα παιδιά που τους είχε λείψει το παιχνίδι και έτσι, όταν τους πρότεινα κυνηγητό, κρυφτό, βόλους, «φτου ξελευθερία», μακριά γαϊδούρα και μήλα, τους είδα πρόθυμους να παίξουν μαζί μου. Η Μαρινέλλα δεν μαζευόταν, ο συμμαθητής μου ο Τερζής την καταβρήκε, του σκανταλιάρη Πάριου ήταν η καλύτερη του και η Αρλέτα με βλέμμα απλανές παρακολουθούσε τον Σαββόπουλο με τον Χατζή να βηματίζουν χαμογελαστοί. Τώρα εμείς, οι νεότεροι, Πασχαλίδης, Μουζουράκης, Δεληβοριάς, Θεοδωρίδου και εγώ, από την εξέδρα προσέχαμε τον Παπακωνσταντίνου που έκανε μονόζυγο να μην πέσει πάνω μας. Με το παιχνίδι μας φτιάξαμε ένα υπέροχο cd. Σας ευχαριστώ πολύ. Mε αγάπη, Λάκης Παπαδόπουλος».

Για την ενορχήστρωση των τραγουδιών ευθύνεται ο Γιώργος Ζαχαρίου, ο οποίος έχει ενορχηστρώσει παραστάσεις και ηχογραφήσεις με την Καμεράτα, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, την Ορχήστρα Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ και μέρος της τελετής λήξης της Ολυμπιάδας της Αθήνας, ενώ το artwork του δίσκου έχει επιμεληθεί ο γιος του Λάκη, Άγγελος.

Ακούστε όλα τα τραγούδια του δίσκου:

Μικρά Μπαλκόνια
Ξημερώματα
Ένα Θα Σου Πω 
Πώς Χαιρετάνε Ξέχασα 
Σκοτεινό Μου Μυαλό 
Ας Πάψει Το Κλάμα
Νά’ρθει Τώρα Η Νύχτα
Καραμέλες
Παγωμένη Σούπα 
Δεν Παίρνω Απόφαση Καμιά
Γατόνι
Ποια Θα Με Πάει Σπίτι Απόψε
Πικροσάββατα
  • SHARE
  • TWEET