Οι ταινίες της εβδομάδας: 28/03/13 - 03/04/13

O Πρίγκιπας (της ροκ), η Χιονάτη, ένας κακός Δήμαρχος , μια προβληματισμένη αναρχική και ένας μυστήριος θείος κάνουν ντεμπούτο στις αίθουσες

Από τον Αντώνη Μουστάκα, 28/03/2013 @ 13:17
Το Rocking.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας 28/03/13 - 03/04/13.

Broken CityBroken City

Δήμαρχος παγιδεύει αστυνομικό που ψάχνει εκδίκηση και εξιλέωση.

Good...
Ο  Mark Wahlberg συνήθως διεκπεραιώνει άνετα τον κλασικό ρόλο του ριγμένου που ψάχνει την ανατροπή, ενώ ο Russell Crowe λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να πείσει ως «κακός».

...Vibrations
Το σενάριο φαίνεται πιο προβλέψιμο και από το πρωτάθλημα της Superleague.
VIDEO



StokerStoker

Μυστηριώδης θείος εγκαθίσταται στο σπίτι νεαρής και της ασταθούς μητέρας της μετά τον θάνατο του πατέρα.

Psycho
Το πολύ καλό καστ και ο σκηνοθέτης του Old Boy τραβούν το ενδιαφέρον.

Vertigo
Οι αρνητικές κριτικές μιλούν για σεναριακές τρύπες και αποτυχημένη απόπειρα Χιτσκοκικής ατμόσφαιρας.
VIDEO



BlancanievesBlancanieves

H Χιονάτη στη Σεβίλλη των 20s χωρίς φωνή και χρώμα.

Sketches of Spain
Μετά τους Γάλλους και το φόρο τιμής στο Αμερικάνικο βουβό σινεμά οι Ισπανοί μας μεταφέρουν τα παραμύθια των Γερμανών Grimm στο δικό τους τοπίο. Να ελπίζουμε και σε πινελιές εξπρεσιονισμού;

The Lost Dwarf
Με τέτοιες κριτικές δεν μας φοβίζουν ούτε η έλλειψη του έβδομου νάνου ούτε η απουσία του πρίγκιπα. Αυτό που θα μας τρομάξει πραγματικά είναι το δεύτερο μέρος του "Snow White And The Huntsman" με την Kristen Stewart που ανακοινώθηκε πρόσφατα.
VIDEO

Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?Συγχαρητήρια στους Αισιόδοξους?

Ιδεολογία, σπουδές χωρίς αντίκρισμα και ενηλικίωση στα σημερινά Εξάρχεια.

Soul Kitchen
Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη στην δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της δείχνει πως συνεχίζει να κάνει σινεμά ενδοσκόπησης και να ψάχνει την αλήθεια (της και μας). Πολύ καλά λόγια ακούγονται για την πρωταγωνίστρια Μαρία Γεωργιάδου.

Μην το ζορίζεις
Μια ιστορία για αριστερούς που ο συντηρητισμός καπακώνει τα ιδανικά τους. Δες τις ειδήσεις των 8 στο Mega παρέα με τους γονείς σου.
VIDEO



Welcome To The Show: Η Μουσική Κληρονομιά Του Παύλου ΣιδηρόπουλουWelcome To The Show: Η Μουσική Κληρονομιά Του Παύλου Σιδηρόπουλου

Rock N' Roll στην οθόνη
Ο συνδυασμός αρχειακού υλικού με animation και οι μερικοί πολύ ενδιαφέροντες συμμετέχοντες μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως φυσικά και η μουσική κληρονομιά του «Πρίγκιπα».

Ψόφια κέφια
Οι ...πολλοί -και όχι συνοδοιπόροι- του Σιδηρόπουλου συμμετέχοντες από την άλλη προϊδεάζουν για πολύ μπλα μπλα και μια αγιογραφία για τον άνθρωπο που «συνδύασε πετυχημένα ελληνικό στίχο στη ροκ φόρμα» και τα υπόλοιπα γνωστά.
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET