Οι ταινίες της εβδομάδας: 25/04/13 - 01/05/13

Iron Man 3 και άλλες δύο ταινίες που πιθανότατα θα αγνοήσετε

Από τον Λουκιανό Κοροβέση, 25/04/2013 @ 12:03
Το Rocking.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες της εβδομάδας 25/04/13 - 01/05/13.

Iron Man 3Iron Man 3

Μετά την επιτυχία των Avengers να σώσουν τον πλανήτη, ο Iron Man καλείται παρ' όλα τα υπαρξιακά του ζόρια να τα βάλει με τον Μανδαρίνο, όντας ξεσπιτωμένος.

The rise and...
Στην τρίτη συνέχεια του franchise επιστρέφει το απόλυτο coolness του Downey Jr και ο κρύος κώλος της Gwyneth Paltrow, σε μια ταινία που λίγη από την κεκτημένη ταχύτητα του Avengers να έχει, θα καταφέρει να μας συμπαρασύρει. Μαζί τους ο υπερκακός Μανδαρίνος/Ben Kingsley, σε ένα story που ξυπνάει μνήμες Gotham pt3. Οι κριτικές πάντως προλέγουν τα καλύτερα.

Fall of Iron Man
Και στο δεύτερο μέρος πήγαμε γκαζωμένοι για ποιοτικό ψυχαγωγικό κινηματογράφο και μείναμε με το ηλεκτροφόρο καλώδιο του κάκιστου Rourke στο χέρι, σε μια ταινία που ο ίδιος άνθρωπος που έφτιαξε το franchise (Favreau) κόντεψε και να σκοτώσει, παρόλο το coolness του Downey. Ελπίζουμε αυτή η φορά η σύμπραξη και πάλι των Downey/Shane Black μετά το “Kiss Kiss, Bang Bang” να μας αποζημιώσει.
TRAILER



Der Müll Im Garten EdenDer Müll Im Garten Eden

Ο πασίγνωστος Τούρκος σκηνοθέτης Fatih Akin (όχι Terim), μιλάει για τα προβλήματα του τόπου του.

ΧΥΤΑ
Ντοκιμαντέρ ευαισθησίας να το βλέπεις και να λες «δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά», με θέμα μια χωματερή που καταστρέφει μια μικρή πόλη-γενέτειρα του σκηνοθέτη.

Εδώ είναι Κερατέα
Μέσα στη μεγάλη βδομάδα θα πάτε να στεναχωρηθείτε για την τοποθέτηση των ΧΥΤΑ στην Τουρκία; This is hardcore.
TRAILER



Syngue SabourSyngue Sabour

Το "Μίλα Της" του αραβικού κόσμου, με ανάποδα τα φύλα και φόντο τον πόλεμο.

Habla Con El
Γυναίκα ξεπερνάει τα taboo της και μιλά επιτέλους στον άντρα της που βρίσκεται σε κόμμα, σε μια σύγχρονη αραβική χώρα. Κάποιους (και κάποιες) σας πιάνουν αυτά.

Και τι να του πω;
Οι διανομείς των δύο τελευταίων ταινιών του άρθρου  δεν έκαναν τίποτα να τις προστατέψουν: βγαίνουν παράλληλα με το "Iron Man 3", μέσα στο Πάσχα. Στο DVD πιο πολλά εισιτήρια θα έκοβαν...
TRAILER
  • SHARE
  • TWEET