Διαγωνισμός "Chappie": Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας

To Rocking.gr και η Feelgood Entertainment προσφέρουν σε 10 αναγνώστες από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας

19/03/2015 @ 12:42
Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Chappie", στο Village at the Mall, την Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

ChappieChappie

O ταλαντούχος Νοτιοαφρικανός σκηνοθέτης Neill Blomkamp ("District 9", "Elysium") επιστρέφει με το "Chappie", μια αγωνιώδη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με εξαιρετικό καστ και μία ιδιαίτερα πρωτότυπη, αλλά και τρυφερή, ιστορία. Στην ταινία παίζουν οι Sigourney Weaver και Hugh Jackman, ενώ ο σταθερός συνεργάτης του σκηνοθέτη, Sharlto Copley δανείζει τη φωνή του στον ομώνυμο ρόλο: τον Chappie, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Το καστ συμπληρώνουν ο Dev Patel και το τρομερό νοτιοαφρικανικό rap-rave δίδυμο των Die Antwoord σε γκανγκστερικούς ρόλους.

Σύνοψη:

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.  

Διάρκεια: 120'

25 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Trailer: Youtube | DailyMotion



Το Rocking.gr δίνει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Chappie", στο Village at the Mall, την Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 20:30 (20:00 ώρα προσέλευσης).

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Chappie"
  • SHARE
  • TWEET