Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Θεσσαλονίκη @ Θέατρο Γης

Βασίλης Παπακωνσταντίνου Θεσσαλονίκη @ Θέατρο Γης
Συγκροτήματα Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Θέατρο Γης
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 15 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης more.com
Διοργανωτής Stray Music

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού, θέλοντας να μας παρουσιάσει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με τη μαγική του φωνή θα ανέβει στη σκηνή και θα μας παρασύρει στις δικές του μελωδίες. Τεράστιες επιτυχίες, θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στο δικό του μοναδικό κόσμο.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με μια τεράστια ιστορία πίσω του, παραμένει αιώνια διψασμένος για την συναυλιακή συνθήκη και διαθέσιμος να «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι η ευκαιρία μας να συναντήσουμε ξανά τον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, όπου με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική του παρουσία, θα πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του

Εισιτήρια: more.com

  • SHARE
  • TWEET