Cosmonuts, Naomi Thief

Αθήνα @ DeathDisco

Cosmonuts, Naomi Thief Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Cosmonuts, Naomi Thief
Ημερομηνία Σάββατο, 11 Μαΐου 2024
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου Από 8 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης more.com
Διοργανωτής

Cosmonuts & Naomi Thief 

Δύο μπάντες με κοινό τους γνώρισμά την ανεξάρτητη σκηνή στην οποία υπάγονται και την αστείρευτη αγάπη για την τέχνη, σας προσκαλούν σε ένα βράδυ γεμάτο μαγευτική μουσική στις

11 Μαΐου, 21:00  στο Death DIsco.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει online.

Facebook event → save the date


ΠΡΩΤΗ LIVE EMΦΑΝΙΣΗ: NAOMI THIEF

Οι Naomi Thief είναι ένα πειραματικό indie ντουέτο του Θανάση Παναγόπουλου και του Οδυσσέα Τζιρίτα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι 2023 στα Εξάρχεια της Αθήνας. Με ύφος επηρεασμένο από καλλιτέχνες όπως οι The Smile και πιο κλασικές καινοτόμες μπάντες με ανήσυχη μουσική εξέλιξη όπως οι Beatles, συνθέτουν τα κομμάτια τους και τα ηχογραφούν επιτόπου στο στούντιο σαν να είναι ένας ενιαίος δημιουργός / songwriter.

Μετά το πρώτο τους single “Painting Horses” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 2023 , η μπάντα κυκλοφόρησε ακόμη ένα κομμάτι, με τίτλο “Inanimate Animals, Pt.1” το οποίο ανέδειξε και μια πιο fuzzy πλευρά του ήχου τους. Το πρώτο τους δισκογραφικό εγχείρημα αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, μέσα στο 2024 και αυτή θα είναι και η παρθενική τους ζωντανή εμφάνιση επι σκηνής


Naomi Thief are:

Nathan : Producer, Songwriter, Vocals

Odysseas Tziritas : Songwriter, Instrumental Direction, Vocals

Find Naomi Thief: Website | Instagram | Spotify

 

COSMONUTS: VINTAGE ROCK ΕΡΩΤΑΣ 10 ΧΡΟΝΩΝ

Ουράνιοι και ρυθμικοί, οι Cosmonuts είναι εδώ για να διατηρήσουν το πνεύμα της ψυχεδελικής ροκ των late 60s και early 70s ζωντανό, με vintage ήχους κιθάρας / φωνητικών και σφιχτά groove, από το 2013. 

Ξεκινώντας από ένα υπόγειο στο μικρό χωριό των Χανίων, κατάφεραν γρήγορα να μεταδώσουν την αστρόσκονη τους μέσα από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας παράλληλα μια αισθητική ουράνιου πάρτι με τα δύο EP τους - 'Holidays in Andromeda' (2017) και 'Leaps of fate' (2020). Σημαντικές στιγμές από το ταξίδι τους μέχρι τώρα είναι οι δύο sold-out εμφανίσεις στο Temple και το Six d.o.g.s τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023 αντίστοιχα. 

Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους 'Memory of the Sea' (Μάιος 2023) και 'Slim Blonde Silhouette' (Νοέμβριος 2023), αποτελούν τα πρώτα κομμάτια της νέας περιόδου της μπάντας, μια πιο επαγγελματική προσέγγιση όσον αφορά τη σύνθεση τραγουδιών, παραγωγή και προώθηση.

Cosmonuts are:

Dimitris Kapouranis: Vocals

Alex Stathakis: Drums

Yiannis Panigirakis: Guitars

Petros Panigirakis: Guitars

Christos Klaridopoulos: Bass


Find Cosmonuts: Website | Facebook | Instagram | Spotify

  • SHARE
  • TWEET